fbpx

Kaya’s Wijsheid – paperback

(1 klantbeoordeling)

17,50

Met de inspirerende teksten in Kaya’s Wijsheid biedt Claire van Winden jou graag een steuntje in de rug. Zij inspireert en motiveert jou om vooral jouw eigen weg te blijven volgen en zelfbewuster in het leven te gaan staan.

Artikelnummer: Kayas-Wijsheid-paperback Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Sommige aanreikingen en aanmoedigingen zal je misschien direct herkennen, terwijl andere inzichten jou mogelijk tot nadenken zetten. Soms gaan de boodschappen op dat moment over de situatie van Claire van Winden zelf. Door dit te delen, laat zij jou weten, dat je niet alleen bent die deze, soms eenzame, weg gaat. Vaak gaan die teksten over haar pad als lichtwerker waardoor Kaya’s Wijsheid voor andere lichtwerkers ook steun, leiding en herkenning biedt op hun pad.

Misschien ontdek jij door jouw groei, dat ook jij op jouw manier jouw eigen licht mag gaan uitdragen en op jouw wijze een lichtwerker bent. Laat je daarin steunen.

Juist wanneer Claire van Winden de steun van haar gidsen en helpers voelde, kon zij weer verder. Dat geldt ook voor jou. Laat je leiden en inspireren door die teksten in Kaya’s Wijsheid waar vandaag jouw oog op valt en vervolg met kracht en wijsheid jouw eigen weg.

Over de auteur

Sinds het moment dat Claire van Winden ontdekte, dat ze paranormaal begaafd is, is haar spirituele groei heel snel gegaan. Dat proces van groei verwoordt ze in teksten. Ze deelt deze ook op sociale media.

Claire van Winden heeft zich inmiddels breed ontwikkeld. Al meer dan 10 jaar biedt zij via haar Praktijk Kaya een groot aanbod aan cursussen, workshops, spontane regressies en spirituele consulten. Verder doet ze ook huisreinigingen.

Meer weten over Claire van Winden en haar praktijk Kaya? Kijk dan op haar website.

Wat lezers zeggen

Ik heb je boekje uit. Wat goed en mooi geschreven en er zitten wel inspirerende stukjes bij. Ik weet wel dat ik nog veel moet leren om meer vertrouwen in mezelf te krijgen. Dus werk aan de winkel (bij mij) ~ Hannie

Iedere keer als ik het boek er bij pak, lees ik teksten waar ik veel herkenning in vind. Ik haal daar veel kracht en steun uit.  ~ José

Dit boek had ik al veel eerder moeten hebben. Het is zo herkenbaar en hier vind ik de aanmoediging en steun die ik zo vaal zocht. ~ Marleen

Bestel nu

Bestel jouw exemplaar van Kaya’s Wijsheid nu en heb hem met enkele dagen in huis.

  • ISBN: 978-94-92632-06-7
  • Pagina’s: 127
  • Verzendkosten NL: € 2,99 BE: 5,99. Bestellingen boven € 25 gratis verzending.

Extra informatie

Afmetingen 20 × 13 × 1 cm
Titel

Kaya's Wijsheid: Inspirerende teksten voor het krachtig volgen van jouw eigen weg

Auteur

Claire van Winden

ISBN

9789492632067

Pagina's

132

Prijs

€ 17,50

Verschijningsdatum

23 september 2020

NUR

728 Spiritualiteit

1 beoordeling voor Kaya’s Wijsheid – paperback

  1. Marleen

    Het boek Kaya’s Wijsheid is een feest van herkenning. Ik wou dat ik dit al veel eerder had kunnen lezen. Het had mij een hoop onzekerheid kunnen besparen.

Een beoordeling toevoegen