fbpx

Kaya’s Wijsheid

Paperback | e-boek

Inspirerende teksten voor een steuntje in de rug om vooral jouw eigen weg te blijven volgen en zelfbewuster in het leven te gaan staan

17,50

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen
 • Verzendkosten Nederland: € 2,50. Bij bestellingen boven de € 20 gratis verzending.
 • Verzenkosten België: € 4,50 en Duitsland € 5,99. Bij bestellingen boven de resp. € 30 of 35 gratis verzending.
 • Verzendkosten Frankrijk, Spanje en Portugal: standaard korting op de verzendprijs. Bij bestellingen boven de € 35 wordt die korting hoger. Boven de € 75 gratis verzending.

Verzending normaal gesproken binnen 1 – 2 werkdagen, maar van 28 mei – 11 juni 2024 is de uitgeverij wegens vakantie gesloten. Boekbestellingen worden pas vanaf 12 juni 2024 uitgeleverd.

Nederlands | paperbackook beschikbaar als e-boek | Auteur: Claire van Winden | ISBN 9789492632067 | 132 pagina’s

Met de inspirerende teksten in Kaya’s Wijsheid biedt Claire van Winden jou graag een steuntje in de rug. Zij inspireert en motiveert jou om vooral jouw eigen weg te blijven volgen en zelfbewuster in het leven te gaan staan.

Sommige aanreikingen en aanmoedigingen zal je misschien direct herkennen, terwijl andere inzichten jou mogelijk tot nadenken zetten. Soms gaan de boodschappen op dat moment over de situatie van Claire van Winden zelf. Door dit te delen, laat zij jou weten, dat je niet alleen bent die deze, soms eenzame, weg gaat. Vaak gaan die teksten over haar pad als lichtwerker waardoor Kaya’s Wijsheid voor andere lichtwerkers ook steun, leiding en herkenning biedt op hun pad.

Misschien ontdek jij door jouw groei, dat ook jij op jouw manier jouw eigen licht mag gaan uitdragen en op jouw wijze een lichtwerker bent. Laat je daarin steunen.

Juist wanneer Claire van Winden de steun van haar gidsen en helpers voelde, kon zij weer verder. Dat geldt ook voor jou. Laat je leiden en inspireren door die teksten in Kaya’s Wijsheid waar vandaag jouw oog op valt en vervolg met kracht en wijsheid jouw eigen weg.

Wat lezers zeggen

2 reviews for Kaya’s Wijsheid

5.00 out of 5 stars

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
 1. Reviewer profile image
  5 out of 5

  jwjongejans (verified owner)

  Ik heb nog weinig gelezen maar op basis daarvan is mijn eerste indruk dat het een prachtig boek genoemd mag worden met inderdaad veel wijsheden. Erg waardevol boek dus. Mijn complimenten!

 2. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Marleen

  Het boek Kaya’s Wijsheid is een feest van herkenning. Ik wou dat ik dit al veel eerder had kunnen lezen. Het had mij een hoop onzekerheid kunnen besparen.

Add a review

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.