| | |

MARLEEN INSPIREERT: 3 – Sterfelijkheid biedt juist kansen om volop te leven

Sterfelijkheid biedt juist kansen om volop te leven is de derde aflevering in de serie Marleen Inspireert. Aan de hand van voorbeelden uit eigen leven vertelt coach, healer, auteur en uitgever Marleen te Vaanholt wat het effect is van geconfronteerd worden met de dood of de kans op een mogelijk naderend einde.

Marleen vertelt over drie verschillende situaties waarin zij geconfronteerd werd met de dood en sterfelijkheid en wat de impact daarvan is of kan zijn.

Ze vertelt hoe mensen kunnen reageren, wat je kan doen en welke kansen er voor jou in die situaties zitten. Daarnaast bespreekt zij reïncarnaties, het hiernamaals, de lessen van de ziel en jouw bijdrage aan het grotere geheel. Hierdoor merk je dat de dood op zich niet iets is om bang voor te zijn en dat jouw leven altijd waardevol is.

Natuurlijk deelt Marleen ook met jou hoe je dan weer het beste kan maken van die situatie. Met de juiste stappen pak jij die kansen die het leven meer waarde geven.

AANSLUITENDE PRODUCTEN

Marleen noemt in de video enkele boeken over doodgaan, sterven en het hiernamaals. Inmiddels zijn er bij Walking my Revolution meer boeken over deze onderwerpen verschenen. Het gaat om de boeken van deze auteurs:

📚 José den Ronde – van Dun: boeken Doodgewoon of Jozef vertelt verder;

📚 Sylvia Star: boek Liefdevol Loslaten

📚 Jan van Beek: Boeken In gesprek met Jezus, gidsen zielsverwanten en overleden dierbaren – deel 1 en deel 2

Vergelijkbare berichten