Marleen Inspireert: 7 – Het jaar 2024: veranderende energie, flow en krachtige transformaties

In deze podcastaflevering van Marleen Inspireert heb ik het met jou over de nieuwe energie van het jaar 2024. Na jaren van uitdagingen vanuit de collectieve gebeurtenissen is het nu tijd om in je flow en rust te komen en te gaan ontvangen. Ten minste, als jij al de juiste stappen hebt gezet.

💖 Dus waar zit jij?

💖 Welke verschuivingen zijn er gaande?

💖 Wat is het verschil met 2023 en andere voorgaande jaren?

💖 Wat merk je ervan?

💖 En wat betekent dat voor de hulpmiddelen die jij kan benutten om meer uit jezelf en je leven te halen?

De verschuivingen zijn intens en het is belangrijk, dat jij er op een goede manier mee omgaat. Vandaar dat ik deze aflevering er met voorbeelden dieper op inga. Maar ook in de komende afleveringen zal ik meer ingaan op hoe jij kan inspelen op de huidige energieën.

Voor nu is het belangrijk om opnieuw te gaan kijken naar welke hulpmiddelen jij nodig hebt. Wat resoneert er nu ineens diep met jou?

Dat gaat niet alleen om nieuwe middelen, maar ook om zaken die je al lange tijd hebt liggen. Een deel ervan wacht op jou om nu met meer resultaat te worden ingezet. Maar daarover meer in deze podcast aflevering van Marleen Inspireert.

P.s. Benieuw naar de genoemde blog en programma’s die ik als voorbeeld benoem bij het bespreken van mijn ervaringen in de afgelopen tijd? Dan zit de links:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie