Alle boeken en meditaties van Sandy D’Entremont

Over Sandy D’Entremont

Sandy D’Entremont bestudeert al meer dan 25 jaar aarde gebonden spirituele praktijken en combineert de principes van vele tradities in het Universele Medicijnwiel. Naast lesgeven en mentorschap richt Sandy’s werk zich op het ondersteunen van vrouwenkringen en vrouwen ceremonies waarbij ze de energie vasthoudt om initiatie, transitie en transformatie te bevorderen. Ze wordt vuurhoedster, ceremoniële zangeres, intuïtieve zieneres en healer genoemd. Sandy heeft lesgegeven in het maken van drums, sjamanistische praktijken en het medicijnwiel in de Pacific Northwest. Ook op de Women of Wisdom conferentie.

Met de fundamentele overtuiging dat onze relatie met het land absoluut de sleutel is tot fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid, beweert Sandy ook dat het land zijn eigen invloed heeft op waar en hoe we geroepen zijn om te leven. Ze is van nature introvert en deelt haar huis met haar visserman en twee avontuurlijke Labrador Retrievers ver buiten de gebaande paden aan de rand van de grid. Muilezelherten, haviken, kwartels, ponderosa-dennen en coyotes zijn haar buren en ze is heel dankbaar voor warm stromend water om nog maar te zwijgen over elektriciteit om haar laptop van stroom te voorzien. Naast schrijven houdt ze van tuinieren, beestjes kijken en wandelen, maar ook van af en toe een weekendbijeenkomst van wilde vrouwelijke vrienden in ceremonie en zusterschap.

Sandy is afgestudeerd aan de Universiteit van Washington –Bothell, Master of Fine Arts in Creative Writing & Poetics Programma. Haar werk is verschenen in Clamor, Minverva Rising en The Friendship Anthology. Ze is de auteur van Flight of the Toucan, een korte verhalen collectie en is co-auteur van Pad van de Witte Wolf. Het Engelstalige origineel wordt wereldwijd verkocht en is inmiddels al in meerdere talen verschenen net als de bijbehorende meditaties die je als audios of programma kunt aanschaffen. Sandy is momenteel bezig met het afronden van een coming-of-age roman serie dat gaat over visionaire en voorspellingspraktijken.