fbpx

Achter mijn masker (Voorverkoop)

Paperback

Een enerverend levensverhaal verweven met inzichten en levenslessen, waardoor dit boek ook jou gaat ondersteunen in jouw proces van persoonlijke groei.

20,00

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen
  • Verzendkosten Nederland: € 2,50. Bij bestellingen boven de € 20 gratis verzending.
  • Verzenkosten België: € 4,50 en Duitsland € 5,99. Bij bestellingen boven de resp. € 30 of 35 gratis verzending.
  • Verzendkosten Frankrijk, Spanje en Portugal: standaard korting op de verzendprijs. Bij bestellingen boven de € 35 wordt die korting hoger. Boven de € 75 gratis verzending.

Verzending normaal gesproken binnen 1 – 2 werkdagen, maar van 28 mei – 11 juni 2024 is de uitgeverij wegens vakantie gesloten. Boekbestellingen worden pas vanaf 12 juni 2024 uitgeleverd.

Nederlands | Paperback | Auteur: Kyra Swanenberg | ISBN 9789492632586 | 156 pagina’s

Achter mijn masker’ geeft je een inkijk in het veelbewogen levensverhaal van Kyra Swanenberg op een wijze die jou als lezer inzichten geeft over hoe ook jij je eigen kracht kan aanboren en vooral mag blijven geloven in jezelf. Als het Kyra is gelukt om ondanks alles wat er op haar pad kwam toch keer op keer weer de kracht te vinden om door te gaan en te blijven werken aan zichzelf, dan kan jij dat ook.

En dat kan alleen als jij leert te kiezen en leven vanuit een houding van Liefde. Een liefde die alles overwint en je in het reine brengt met jezelf, ongeacht wat je ook hebt meegemaakt.

Om je die belangrijke levensles te helpen eigen te maken, neemt Kyra jou mee terug in de tijd en door de tijd. Van een jong, beschadigd meisje dat zich niet gezien en gehoord voelde tot de krachtige vrouw die zij nu is en die geleerd heeft haar hoogsensitiviteit te zien als kracht.

Door zichzelf kansen te blijven gunnen om haar depressies, burn-out’s, drank- en drugsgebruik de baas te worden is Kyra met vallen en opstaan en via enorme wilskracht, doorzettingsvermogen en meerdere vormen van behandelingen en therapieën veel verder gekomen dan ze zelf ooit had verwacht. Stap na stap bracht haar pad inzichten die Kyra zo door haar verhaal heen heeft verwerkt, dat zij je niet alleen mee op reis neemt door haar leven, maar ook uitnodigt tot zelfreflectie voor jouw eigen leven.

Dit boek ‘Achter mijn Masker’ is daardoor een must-read voor eenieder die zich verloren en gevangen voelt in het leven en het verlangen heeft zichzelf te bevrijden van de last van schaamte, angst, verdriet, en laag zelfbeeld en wil gaan leren leven vanuit kracht en liefde. Laat je inspireren en ontdek hoe ook jij, net als Kyra, je eigen masker kan gaan afzetten en je ware zelf kan gaan omarmen.

Bestel nu alvast en krijg een gesigneerd exemplaar

Wanneer je het boek Achter mijn masker van Kyra Swanenberg vóór 18 juni 2024 rechtstreeks bij ons bestelt, dan krijg je rond de datum van uitgifte van 21 juni 2024 een gesigneerd exemplaar toegestuurd.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Achter mijn masker (Voorverkoop)”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.