fbpx

Het helen van emotionele blokkades van blokkades is ook voor jou mogelijk dankzij de kennis en tools in deze online training. Wat jouw situatie ook is, als je het geleerde toepast, dan krijg jij weer grip op jezelf en jouw leven.

Of je nu een burn-out hebt, moeite hebt om voor jezelf op te komen, jezelf te veel wegcijfert, in scheiding ligt, (chronisch) ziek bent, omringt ben met toxische relaties en uit de wurggreep wil komen van huiselijk geweld of een narcist of juist al veel hebt geheeld en jouw persoonlijke groeiproces verder wil optimaleren, de basis eronder is voor iedereen hetzelfde. Alles wat er in je leven is, is er omdat jij het ooit aandacht hebt gegeven of doordat je het overgeërfd uit andere generaties of andere levens en omdat universele wetten nu eenmaal werken zoals de naam al zegt: universeel.

Juist doordat de basis is gebaseerd op universele principes, kan je ongeacht jouw huidige situatie aar ook universele hulpmiddelen op laten. Middelen die snel en effectief werken aan het helen van energetische lokkades en die emotionele blokkades helpen loslaten.

Ga zelf direct aan de slag met de zelf-hulp-training ‘Snel en Effectief Helen van Emotionele Blokkades’

Marleen te Vaanholt heeft deze krachtige zelf-hulp-training speciaal voor jou gemaakt op basis van die informatie en methoden die haar zelf ook het meest vooruit hebben geholpen. Alleen dan wel in essentie, waardoor jij zelf niet al die boeken, training en methoden hoeft te gaan lezen en testen.

Marleen geeft jou nu precies dat wat echt nodig is om het hulpmiddel te begrijpen en toe te passen. En dan alleen die methoden die echt merkbaar effectief èn snel èn praktisch zijn in het helen en verwijderen van emotionele blokkades. Daardoor kan jij zelf grip krijgen over iedere situatie en zelf een groot deel van jouw energie blokkades doelbewust, snel en makkelijk gaan helen en transformeren.

Snel en Effectief Helen van Emotionele Blokkades‘ is effectief door veelzijdigheid

De krachtige online zelf-hulp-training Snel en Effectief Helen van Emotionele Blokkades bestaat uit:

  • meerdere lessen over het snel en effectief helen van blokkades;
  • speciaal opgenomen video’s die jou meer vertellen over het herkennen van emotionele blokkades en de werking van jouw Innerlijk Kompas;
  • verschillende methoden en tools die jou gaan helpen om moeiteloos jouw blokkades op te ruimen binnen 2 – 20 minuten;
  • een door Marleen te Vaanholt geschreven universeel afstemscript;
  • een meditatie
  • kortingscodes
  • life time access to de training

Alles komt samen in deze online training. Dus je hebt alles altijd en overal bij de hand.

Bestel de online training Snel en Effectief Helen van Emotionele Blokkades nu en je kan na verwerking van jouw betaling er direct ermee aan de slag. Je krijgt namelijk direct na afronden van jouw order toegang via “Mijn Account”. Die kan je bij het bestellen aanmaken door je te registreren als je nog geen vaste klantenaccount hebt.

Snel en Effectief Helen van Emotionele Blokkades

Online zelfhulptraining

Training met simpele, praktische hulpmiddelen voor het helen van emotionele blokkades

67,00

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Snel en Effectief Helen van Emotionele Blokkades”

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Digitale producten als trainingen, meditaties en e-boeken zijn direct naar bestelling beschikbaar via “Mijnaccount”.

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.