fbpx

Doodgewoon (2e herziene druk)

Paperback 2e herziene druk | ebook | combipakket

In gesprek met Jozef over sterven, het pad van de ziel en het leven op aarde en in het hiernamaals

17,50

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen
  • Verzendkosten Nederland: € 2,50. Bij bestellingen boven de € 20 gratis verzending.
  • Verzenkosten België: € 4,50 en Duitsland € 5,99. Bij bestellingen boven de resp. € 30 of 35 gratis verzending.
  • Verzendkosten Frankrijk, Spanje en Portugal: standaard korting op de verzendprijs. Bij bestellingen boven de € 35 wordt die korting hoger. Boven de € 75 gratis verzending.

Verzending normaal gesproken binnen 1 – 2 werkdagen, maar van 28 mei – 11 juni 2024 is de uitgeverij wegens vakantie gesloten. Boekbestellingen worden pas vanaf 12 juni 2024 uitgeleverd.

Nederlands | PaperbackOok beschikbaar als druk 1ebook of combipakket | Auteur: José den Ronde – van Dun | ISBN 9789492632470 | 160 pagina’s

Doodgaan is iets doodgewoons. Het is niet iets waar je angst voor hoeft te hebben, maar iets waar je naar mag uitkijken. Dat is een van de vele boodschappen die Jozef, de overleden jeugdvriend van José, met ons deelt in de gesprekken die zij samen hebben over sterven, het leven in het hiernamaals, het pad van de ziel en fijner en waardevoller leven op aarde.

Jozef vertelt over wat er met je gebeurt als je doodgaat, wat je daarvan meekrijgt en hoe het er in het hiernamaals aan toegaat. Zo leer je wat je daar als taken kan doen en hoe je contact kan blijven houden met je overleden dierbaren.
Daarmee geeft Jozef op korte, krachtige wijze een verhelderende inkijk in het pad en de ontwikkeling van de ziel en beantwoordt hij vele vragen die je over dit hele proces kan hebben. Daarnaast deelt Jozef ook krachtige wijsheden over het aardse bestaan. Zo leer je hoe je meer kunt genieten van het leven en hoe je beter met andere mensen, dieren en de aarde kunt omgaan.

Dit boek Doodgewoon lees je daarom niet alleen om meer acceptatie te krijgen voor het heengaan van jezelf en je dierbaren, maar ook als bron voor een gelukkiger en waardevoller leven als deel van de reis van jouw ziel.

Bestel nu en laat je steunen

Bestel het boek Doodgewoon van José den Ronde – van Dun vandaag en het boek wordt binnen 1 – 2 werkdagen verstuurd.

Recensies

Recensie door Perfecte Buren: lees artikel

Wat lezers zeggen

Direct na het uitkomen, kwamen meteen al reacties binnen van lezers over het boek Doodgewoon van José den Ronde – van Dun. Dit is wat lezers zoal zeggen:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Doodgewoon (2e herziene druk)”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.