fbpx

Onze hoogwaardige Giclée Reproducties worden met zorg speciaal op bestelling voor jou gemaakt. Jouw bestelling is in 7 -10 werkdagen verzendklaar.

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Hoogwaardige Giclée reproductie van het schilderij Jezus met roos van Anneke de Lang

Al vanaf 159,00

Over het origineel

Anneke de Lang | Serie: Jezus, Bijbelse figuren | Origineel: 40 x 60 cm | incl certificaat

Anneke de Lang heeft dit schilderij van Jezus met Roos in 2023 vanuit intuïtie mogen schilderen. Jezus vroeg haar om hem zo te schilderen, lopend op de Aarde met een roos van liefde in zijn hand. Zo kan ook jij die liefde voelen. Die rose roos staat namelijk symbool voor onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en elkaar.

Voel jij je aangesproken door deze woorden of dit schilderij van Jezus met Roos? Bestel hem dan vandaag nog als hoogwaardige Giclée fotoafdruk op canvas, dibond, aluminium of acrylglas, inclusief bijpassend ophangsysteem. Maak daarna de keuze van de maat en laat het als je wil meteen ook inlijsten.

Hoogwaardige Giclée Kunstdruk

Dit schilderij van Anneke de Lang wordt als Giclée gereproduceerd met een geavanceerde 12-kleurenprinter die de pigmentinkten laagje voor laagje op het canvas of papier sproeit. Door dit grote kleurenspectrum en de hoge resolutie wordt het origineel heel dicht benaderd.

De gebruikte pigmentinkten zijn Uv-bestendig waardoor er geen verkleuring kan ontstaan. De kleuren blijven dus altijd mooi. Daarom geven we er onbeperkte garantie op en krijg je er ook een certificaat van echtheid bij!

  • Haarscherpe 12-kleuren gicléeprint
  • 100 jaar kleurgarantie
  • Meerdere malen handmatig gevernist
Jezus met roos  woonkamer
Jezus met roos   bank

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jezus met Roos – Anneke de Lang”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.