fbpx

Onze hoogwaardige Giclée Reproducties worden met zorg speciaal op bestelling voor jou gemaakt. Jouw bestelling is in 7 -10 werkdagen verzendklaar.

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Hoogwaardige Giclée Reproductie van het schilderij Amber, de Muze van het Hogere Zelf, van Roxanna Varinia.

Al vanaf 255,00

Over het origineel

Roxanna Varinia | incl. certificaat

Amber, de Muze van het Hogere Zelf belichaamt de verbinding met je diepere essentie, je ware kern en spirituele aard. Ze nodigt je uit om contact te maken met een hemels rijk van wijsheid, intuïtie en goddelijk bewustzijn. Ze inspireert tot zelfreflectie en introspectie en moedigt je aan om de diepten van je innerlijke landschap te gaan verkennen.

Sta jezelf toe om te groeien, te evolueren en te stralen in lijn met jouw essentie! Jij bent de brug tussen jou en je Hogere Zelf.

Voel jij je aangetrokken tot Amber, de Muze van het Hogere Zelf? Bestel haar dan vandaag nog als hoogwaardige Giclée fotoafdruk op dibond, aluminium of acrylglas, inclusief bijpassend ophangsysteem. Maak daarna de keuze van de maat en laat het als je wil meteen ook inlijsten.

Hoogwaardige Giclée Kunstdruk

Dit schilderij van Roxanna Varinia wordt als Giclée gereproduceerd met een geavanceerde 12-kleurenprinter die de pigmentinkten laagje voor laagje op dibond, aluminium of acrylglas sproeit. Door dit grote kleurenspectrum en de hoge resolutie wordt het origineel heel dicht benaderd.

De gebruikte pigmentinkten zijn Uv-bestendig waardoor er geen verkleuring kan ontstaan. De kleuren blijven dus altijd mooi. Daarom geven we er onbeperkte garantie op en krijg je er ook een certificaat van echtheid bij!

  • Haarscherpe 12-kleuren gicléeprint
  • 100 jaar kleurgarantie
  • Meerdere malen handmatig gevernist

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Amber, de Muze van het Hogere Zelf – Roxanna Varinia”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.