fbpx

Onze hoogwaardige Giclée Reproducties worden met zorg speciaal op bestelling voor jou gemaakt. Jouw bestelling is in 7 -10 werkdagen verzendklaar.

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Hoogwaardige Giclée reproductie van het schilderij Rembrandt van Rijn van Anneke de Lang

Al vanaf 139,00

Over het origineel

Anneke de Lang | Serie: Historische figuren | Origineel: 60 x 60 cm | incl certificaat

Anneke de Lang heeft in 2022 haar versie Rembrandt van Rijn geschilderd onder de bezielende leiding van hemzelf. Ten minste, zo voelde het voor haar. Al vanaf het begin dat zij begon te schilderen, voelde Anneke zijn aanwezigheid. Maar toch geloofde ze het eerst niet.

En nu weet Anneke het zeker. Rembrandt is vaak bij haar om haar te steunen in haar vertrouwen. Hij geeft als zij goed luistert, aanwijzingen voor haar schilderijen. Soms lijkt het er zelfs op alsof hij haar schilderskwast in zijn handen heeft. Dat is zo magisch en Anneke is daar natuurlijk ook heel dankbaar voor.

Rembrandt van Rijn was een ‘schilder van het licht’ en ook Anneke de Lang brengt op haar manier licht in haar schilderijen, maar dan ‘het licht van de ziel’. Ze wordt altijd bijgestaan en laat zich leiden door het licht en de liefde van het universum in haar.

Ook jij kan je laten inspireren door Rembrandt en het licht in jouzelf gaan ontdekken. Hang dit schilderij op een plek waar je werkt of creatief bezig bent en ook jij zal geleid worden.

Bestel hem dan vandaag nog als hoogwaardige Giclée fotoafdruk op canvas, dibond, aluminium of acrylglas, inclusief bijpassend ophangsysteem. Maak daarna de keuze van de maat en laat het als je wil meteen ook inlijsten.

Hoogwaardige Giclée Kunstdruk

Dit schilderij van Anneke de Lang wordt als Giclée gereproduceerd met een geavanceerde 12-kleurenprinter die de pigmentinkten laagje voor laagje op het canvas of papier sproeit. Door dit grote kleurenspectrum en de hoge resolutie wordt het origineel heel dicht benaderd.

De gebruikte pigmentinkten zijn Uv-bestendig waardoor er geen verkleuring kan ontstaan. De kleuren blijven dus altijd mooi. Daarom geven we er onbeperkte garantie op en krijg je er ook een certificaat van echtheid bij!

  • Haarscherpe 12-kleuren gicléeprint
  • 100 jaar kleurgarantie
  • Meerdere malen handmatig gevernist

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rembrandt van Rijn – Anneke de Lang”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.