fbpx

Onze hoogwaardige Giclée Reproducties worden met zorg speciaal op bestelling voor jou gemaakt. Jouw bestelling is in 7 -10 werkdagen verzendklaar.

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Hoogwaardige Giclée Reproductie van het schilderij Amy, De Muze van Zelfliefde, van Roxanna Varinia.

Al vanaf 255,00

Over het origineel

Roxanna Varinia | incl. certificaat

Amy, de Muze van Zelfliefde, belichaamt de kracht, acceptatie en zorgzaamheid die nodig zijn om een liefdevolle relatie met jeZelf aan te gaan. Ze nodigt je uit om onvoorwaardelijk van jeZelf te gaan houden en je eigen grenzen te (h)erkennen en te respecteren. Ze inspireert je om je eigen unieke schoonheid te omarmen en leert je om vriendelijk en met medeogen naar jeZelf te kijken en jeZelf te vergeven voor zogenaamde tekortkomingen of fouten. Word je bewust van je innerlijke criticus en vervang deze door de Muze van Zelfliefde die je aanmoedigt, ondersteunt en jou herinnert aan jouw eigen waarde.

Voel jij je aangetrokken tot Amy, de Muze van Zelfliefde? Bestel haar dan vandaag nog als hoogwaardige Giclée fotoafdruk op dibond, aluminium of acrylglas, inclusief bijpassend ophangsysteem. Maak daarna de keuze van de maat en laat het als je wil meteen ook inlijsten.

Hoogwaardige Giclée Kunstdruk

Dit schilderij van Roxanna Varinia wordt als Giclée gereproduceerd met een geavanceerde 12-kleurenprinter die de pigmentinkten laagje voor laagje op dibond, aluminium of acrylglas sproeit. Door dit grote kleurenspectrum en de hoge resolutie wordt het origineel heel dicht benaderd.

De gebruikte pigmentinkten zijn Uv-bestendig waardoor er geen verkleuring kan ontstaan. De kleuren blijven dus altijd mooi. Daarom geven we er onbeperkte garantie op en krijg je er ook een certificaat van echtheid bij!

  • Haarscherpe 12-kleuren gicléeprint
  • 100 jaar kleurgarantie
  • Meerdere malen handmatig gevernist

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Amy, de Muze van Zelfliefde – Roxanna Varinia”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.