fbpx

Onze hoogwaardige Giclée Reproducties worden met zorg speciaal op bestelling voor jou gemaakt. Jouw bestelling is in 7 -10 werkdagen verzendklaar.

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Hoogwaardige Giclée Reproductie van het schilderij Dakota, De Muze van de Drum, van Roxanna Varinia.

Al vanaf 255,00

Over het origineel

Roxanna Varinia | incl. certificaat

Dakota, De Muze van de Drum, belichaamt de ritmische energie van de drum, de kracht en de spirituele verbinding die voortkomt uit het bespelen van dit instrument. Ze nodigt je uit om je bewust te worden van de diepe resonantie die de drum kan voortbrengen. Ze inspireert je om je te verbinden met de oerklanken uit jouw bron. Laat stromen wat er in jou leeft. Verbind je met jouw hartslag en laat je leiden door het ritme van je hart en je zal een diepere verbinding ervaren met jeZelf en jouw leven.

Voel jij je aangetrokken tot Dakota, De Muze van de Drum? Bestel haar dan vandaag nog als hoogwaardige Giclée fotoafdruk op dibond, aluminium of acrylglas, inclusief bijpassend ophangsysteem. Maak daarna de keuze van de maat en laat het als je wil meteen ook inlijsten.

Hoogwaardige Giclée Kunstdruk

Dit schilderij van Roxanna Varinia wordt als Giclée gereproduceerd met een geavanceerde 12-kleurenprinter die de pigmentinkten laagje voor laagje op dibond, aluminium of acrylglas sproeit. Door dit grote kleurenspectrum en de hoge resolutie wordt het origineel heel dicht benaderd.

De gebruikte pigmentinkten zijn Uv-bestendig waardoor er geen verkleuring kan ontstaan. De kleuren blijven dus altijd mooi. Daarom geven we er onbeperkte garantie op en krijg je er ook een certificaat van echtheid bij!

  • Haarscherpe 12-kleuren gicléeprint
  • 100 jaar kleurgarantie
  • Meerdere malen handmatig gevernist

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dakota, De Muze van de Drum – Roxanna Varinia”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.