fbpx

De Healing Vastzittende Emotionele Blokkades biedt jou een unieke healingservaring die je helpt om vastzittende emoties te vinden en los te laten. Met behulp van verschillende healingtechnieken, inclusief methoden van astrale lichtwezens, zal Marleen te Vaanholt je begeleiden in het proces van helen en transformeren van deze blokkades die voortkomen uit:

  • jouw eigen vastzittende emoties,
  • de via generaties overgedragen vastzittende emoties en
  • de via andere levens overgedragen vastzittende emoties

Ieder mens heeft tientallen van dergelijke blokkades en ze gaan niet vanzelf weg. Je moet er zelf aan de slag.

Met veel soorten healingen en meditaties kan je al veel emotionele blokkades doorbreken, maar we hebben ook emotionele blokkades die bestaan uit vastzittende emoties die vragen om bewuste aandacht. Deze emoties willen gehoord en erkend worden en hebben bewuste liefde en aanmoediging nodig om de stap te gaan maken naar loslaten. Pas als ze dat hebben gedaan, kan de plek waar die emotionele blokkade vastzat, weer gaan functioneren zoals het voorbestemd is.

Zolang jij die vastzittende emoties niet heelt, dragen ze in veel gevallen bij aan allerlei mentale en fysieke klachten en jouw emotionele staat van zijn. Daardoor kan het opruimen van deze blokkades veel verschil maken en in tot 40% van de situaties levensveranderend zijn. Door ze in de Healing Vastzittende Emotionele Blokkades op te sporen, te erkennen en ze te helen en loslaten, kunnen jouw cellen op die plekken zich herstellen naar hun eigenlijke functie en ga jij het verschil ontdekken.

Voor deze healing maakt Marleen gebruik van een eigen combinatie van verschillende healing technieken. Voor het benoemen van de vastzittende emoties wordt de lijst met emoties zoals gebruikt in ‘The Emotion Code’ van dr. Bradley Nelsen benut. Daarna past Marleen voor het losmaken van de vastzittend energie healingtechnieken toe die ze heeft doorgekregen van een speciale groep Astrale lichtwezens. Zij delen al sinds juli 2018 via downloads steeds meer lichtmethoden om onze aardse lichamen te ontdoen van allerlei soorten energetische blokkades.

De Healing Vastzittende Emotionele Blokkades wordt op afstand uitgevoerd en gaat in stappen. Eerst vraagt Marleen aan jouw lichaam welke emotionele blokkade op die dag mag worden geheeld. Daarna gaat ze met iedere emotionele blokkade in de energie in gesprek en vraagt ze waar de blokkade vandaan komt. Is dat dit leven of komt het andere generaties of andere levens? En wat wil die vastzittende emotie met jou delen?

Vervolgens begeleidt Marleen die emotie in het proces van loslaten en helen. Iedere emotie krijgt daarin de ruimte om aan te geven wat nodig is om dat transformatieproces an te gaan en de benodigde healingtechnieken worden er op afgestemd.

Per ronde worden er tussen de 1 – 4 emotionele blokkades geheeld. Daarna vraagt Marleen wanneer ze weer verder mag gaan en dan wordt het vervolg van jouw Healing Vastzittende Emotionele Blokkades ingepland. Dit gaat net zo lang door, totdat alle vastzittende emoties zijn opgeruimd, waarvan jouw lichaam aangeeft dat ze ook opgeruimd mogen worden.

Bij sommige mensen mag de healing in één ronde plaatsvinden, bij anderen vindt Healing Vastzittende Emotionele Blokkades plaats over een periode van meerdere weken. Gedurende het gehele proces wordt jij per mail op de hoogte gehouden, zodat jij weet wat er speelt en jij veranderingen kan plaatsen.

Als je klaar bent om je vastzittende emoties te helen en het verschil te ontdekken dat het kan maken in je leven, bestel dan nu jouw Healing Vastzittende Emotionele Blokkades. Marleen staat klaar om je te helpen bij het transformeren van jouw emotionele blokkades en het zetten van de volgende stap in het verder herstellen en optimaliseren van je fysieke en mentale gezondheid en jouw emotionele welzijn.

Healing Vastzittende Emotionele Blokkades

Privé healing

Maak gebruik van de Healing Vastzittende Emotionele Blokkades om vastzittende emoties op te sporen en te transformeren, zodat jij je vitaler, gelukkiger en vrijer kan voelen.

77,00

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Healing Vastzittende Emotionele Blokkades”

Healingen vinden op afstand plaats. Groepshealingen op de datum van het event. Individuele healingen worden in overleg ingepland. Kijk voor meer informatie in die beschrijving.

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.