fbpx

Benut met hulp van het Universum optimaal de energieën van 2024

Marleen te Vaanholt schrijft al jaren Dagelijkse Inspiratie die jou helpen om je zo optimaal mogelijk op de energie van de dag af te stemmen. In die dagelijks inspirerende teksten zitten de principes verweven van de Wet van Aantrekkingskracht, universele wetten, Leven vanuit je hart, luisteren naar je Innerlijke Kompas, afstemmen en visualiseren. Zo pas jij dagelijks die elementen toe die jou op die dag het meest optimale resultaat gaat geven.

Maar het jaar 2024 heeft een zodanig andere energie en biedt zo veel kansen, dat het Universum, mij, Marleen te Vaanholt, stap heeft geleid naar een andere opzet van de Dagelijkse Inspiratie. Heel rustig en liefdevol, liet ze mij voelen en zien, dat het tijd is om te gaan versnellen en onze persoonlijke groei nog meer aandacht te gaan geven. De teksten begonnen te getuigen van steeds meer urgentie en werden steeds concreter in de stappen die je kan zetten.

Bovendien begonnen de teksten los te staan van de energie van de dag en gingen ze steeds meer om de energie van het jaar 2024 als geheel. Daarmee ontstond na 8 jaar een andere manier om jou met behulp van de dagelijkse inspiratie jou te helpen meer uit jezelf en je leven te gaan halen.

In die nieuwe opzet ‘Het Universum Spreektverwijzen de dagteksten naar elkaar en bouwen ze op elkaar voort. Hierdoor ontvouwt zich een stappenplan, waarin het Universum jou bij de hand neemt en precies vertelt, wat er die dag nodig is om nog meer in jouw potentieel als mens te gaan stappen.

Hierdoor ga jij met hulp van het Universum binnen 90 dagen bewuster in het leven staan en ga jij meer mogelijkheden en meer levensvreugde ervaren..

Start geïnspireerd jouw dag

Met hulp van Het Universum Spreekt ga je binnen 90 dagen bewuster in het leven staan en ga jij meer mogelijkheden en meer levensvreugde ervaren. Om dat mogelijk te maken krijg je iedere ochtend om 6 uur een mail met de quote en de inspirerende boodschap van de dag. Onderaan vind je de bijbehorende opdracht en advies over wat je die dag kan gaan bijhouden in een journal om zicht te krijgen op je groei en je inzichten.

Bonus: 3 speciale journals

En heb je zelf geen journal? Dan kan je gebruik maken van de drie Journals die Marleen te Vaanholt speciaal voor dir programma heeft gemaakt. Voor iedere 30 dagen krijg je er één. Dat zijn dus 3 journals waarin jij verslag gaat doen van al jouw bijzondere lessen, acties, inzichten, aha-momenten en resultaten.

Laat je door het Universum begeleiden

Zo krijg je de kans om onder begeleiding van het Universum jouw persoonlijke groei zo aan te pakken, dat je zeker weet, dat iedere stap doorbouwt op de vorige. Je hoeft niet langer te twijfelen of je wel juist bezig bent en kan vol vertrouwen jouw innerlijk groeiproces aangaan en voor een laag budget en relatief weinig tijd gaan voor een leven dat beter past bij wie jij echt bent en waarin je meer tot recht komt. Je zal je daardoor gelukkiger en vitaler voelen en met meer zelfvertrouwen in het leven gaan staan en met meer passie, gedrevenheid èn resultaat jouw stappen zetten in in het realiseren van je dromen en verlangens.

Laat je door het Universum begeleiden

De Dagelijkse Inspiratie van Marleen te Vaanholt ontvang je dus dagelijks per mail en geeft jou:
💠 kracht,
💠 inzichten,
💠 doorzettingsvermogen en
💠 een andere kijk op jouzelf, je leven en jouw wereld.
Daardoor is het voor jou een simpele, toch super krachtige bron van steun en wijsheid die jou dag in, dag uit bij de hand neemt. En door dat de dagelijkse inspiratie rechtstreeks in jouw mailbox komt, kan je met gemak de teksten lezen op het moment dat het jou het beste past.

Bestel Het Universum Spreekt nu

Regel nu jouw deelname en krijg Het Universum Spreekt 90 dagen in jouw mailbox. Dit programma heeft een waarde van € 97, maar jij betaal slechts € 77.

Het Universum Spreekt (HUS)

90 dagen

Transformeer dankzij geleide boodschappen en opdrachten in 90 dagen jouzelf en jouw leven

77,00

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Het Universum Spreekt (HUS)”

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Digitale producten als trainingen, meditaties en e-boeken zijn direct naar bestelling beschikbaar via “Mijnaccount”.

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.