fbpx

We leven in een tijd waarin je wordt uitgenodigd om diepgaand en met gemak met jezelf en jouw verborgen schatten in je onderbewustzijn aan de slag te gaan. De huidige energieën willen dat je stil gaat staan bij waar je vandaan komt en waar jij naar op weg bent. Het is tijd om naar binnen te keren en meer zicht te krijgen op jouw levensweg hier op aarde. 

Daarvoor is het fijn als je met meer gemak toegang kan krijgen tot je onderbewustzijn en je hogere zelf en de daar opgeslagen waardevolle kennis en informatie. Dan kan jij die gaan inzetten voor de benodigde transformatie en groei die voor jou op dit moment mogelijk is.

Om je daarbij te helpen kreeg healer Marleen te Vaanholt via haar gidsen door dat zij activaties mag gaan ontvangen en doorgeven die jou helpen om binnen 10-21 dagen die stappen te gaan zetten die jou gaan optillen naar een hoger niveau. Deze 4 activaties heeft zij gebundeld in het programma De Verborgen Schatten in je Onderbewustzijn: In 4 Activaties op Weg naar Jezelf en jij kan daar vandaag mee al starten. Alle activaties zijn opgenomen en gegeven met in gedachten iedere deelnemer die op dat moment live aanwezig was èn iedere deelnemer die in de toekomst deze krachtig en transformerende activaties nog gaan ontvangen op basis van de opnamen. Dus ook wanneer jij nu zelf het programma in jouw tempo doet, doe je dat op basis van de energie de groep die voorbij alle grenzen van tijd gaat.

Iedere activatie neemt je mee naar één van jouw verborgen schatten in je onderbewustzijn, opdat jij, zonder dat je in alle details hoeft te treden en alles precies weet, toch je verleden kan loslaten en kan gaan voor een andere, betere, fijnere toekomst. Je gaat daarin niet alleen aan de slag met je beperkende overtuigingen en bijbehorende verhalen, maar ook met blokkades in vorige levens of andere generaties. Daarna sluit je het geheel af met creëren va een nieuwe, steunden ruimte en het her-innemen van je geboorterecht en een heldere koers voor jouw toekomst en levensmissie.

Dit programma De Verborgen Schatten in je Onderbewustzijn is voor jou als jij:

 • beseft dat werken aan je persoonlijke groei ook makkelijker kan
 • doorhebt dat jij jezelf saboteert of inhoudt en je dat graag wil doorbreken;
 • bemerkt dat jij je op bepaalde vlakken van je leven je  terug trekt en acties uitstelt waarvan je weet dat ze een positief verschil gaan maken;
 • merkt dat jij jouw grenzen weggeeft en onvoldoende handhaaft
 • de behoeften van anderen boven die van jou stelt, waardoor jij jezelf voorbij loopt, en/of
 • voelt dat je een bepaalde missie hebt en dit leven en die nog onvoldoende tot uiting komt.

Maak dan NU de keuze om het anders te gaan doen. Maak gebruik van het programma De Verborgen Schatten in je Onderbewustzijn en ervaar na de eerste activatie al meteen een groot verschil.

Je gaat in De Verborgen Schatten in je Onderbewustzijn aan de slag met deze volgende 4 activaties:

 1. De Kern: Erken Jouw Beperkende Verhaal: In deze eerste activatie keer je naar binnen en ga je aan de slag met herinneringen die je het liefst uit de weg gaat. Je vermindert de pijnlijke lading of haalt die er geheel eraf. je kan daardoor met rust aan die situaties terugdenken en kan zelfs milder en liefdevoller terugdenken aan de betrokken personen. zelfs als hun gedrag zeer grensoverschrijdend en diep kwetsend was.
 2. De Verlossing: Ontdoe je van Jouw Ketenen uit het Verleden: In deze tweede activatie ga je aan de slag met die vorige levens die op dit moment het meets verstorend werken in je huidige leven. de daaraan gekoppelde inprentingen worden zichtbaar gemaakt en zo veel als mogelijk los gelaten.
 3. De Groei: Stap in Jouw Nieuwe Ruimte: In de derde activatie ga je bezig met de nieuwe ruimte die is ontstaan. Je vraagt je engelen om hulp om samen die juiste randvoorwaarden en veilige, steunende ruimte te creëren die jij nodig hebt om zo optimaal mogelijk verder te groeien.
 4. Deel van het Grotere Geheel: Manifesteer het Nieuwe Pad van jouw Ziel: In deze vierde en laatste activatie zet je de koers uit voor jouw unieke bijdrage aan de wereld om jou heen en krijg je zicht op wat jouw missie is in dit leven.

Ieder van deze activaties zijn live doorgegeven aan Marleen tijdens de eerste ronde van dit programma. Die opnames, inclusief een inleiding en een vragenronde zijn nu ook in de online academie tot beschikking gesteld voor diegenen die zich ook geroepen voelen om ook deze diepgaande transformaties te ondergaan. Je krijgt daarvoor in het programma De Verborgen Schatten in je Onderbewustzijn: In 4 Activaties op Weg naar Jezelf niet alleen toegang tot de activaties, maar ook tot een online community van gelijkgestemden, waarin jij ook vragen kan stellen en je ervaringen kan delen. Je hebt daar ook de kans om vragen te stellen aan Marleens gidsen.

Je ziet het. Het Universum staat via Marleen en haar gidsen voor je klaar en helpt jou om met gemak meer uit jezelf te halen.

 • De volgende stap is nu aan jou.
 • Maak een keuze.
 • Kies voor jezelf. 
 • Kies voor een beter leven.
 • Maak ruimte voor deze levensveranderende activaties, en
 • Regel jouw deelname aan De Verborgen Schatten in je Onderbewustzijn: In 4 Activaties op Weg naar Jezelf.

Je zal dan in de weken na de activaties gaan ontdekken welke verborgen schatten jij heb aangeboord doe door jouw doorbraken zijn bovengekomen!

De verborgen schatten in je onderbewustzijn

Ga met het programma De verborgen schatten in je onderbewustzijn in 4 activaties op weg naar jezelf en creëer een nieuw pad voor jouw levensmissie

97,00

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “De verborgen schatten in je onderbewustzijn”

Healingen vinden op afstand plaats. Groepshealingen op de datum van het event. Individuele healingen worden in overleg ingepland. Kijk voor meer informatie in die beschrijving.

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Digitale producten als trainingen, meditaties en e-boeken zijn direct naar bestelling beschikbaar via “Mijnaccount”.

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.