fbpx

In gesprek met Jezus, gidsen, zielsverwanten en overleden dierbaren – deel 1

Paperback

Een onmisbare gids op jouw ontdekkingstocht naar zelfinzicht door liefdevolle boodschappen over stilte, rust, liefde, innerlijke vrede, de werking van de sferen en de beleving van de werkelijkheid.

25,00

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen
  • Verzendkosten Nederland: € 2,50. Bij bestellingen boven de € 20 gratis verzending.
  • Verzenkosten België: € 4,50 en Duitsland € 5,99. Bij bestellingen boven de resp. € 30 of 35 gratis verzending.
  • Verzendkosten Frankrijk, Spanje en Portugal: standaard korting op de verzendprijs. Bij bestellingen boven de € 35 wordt die korting hoger. Boven de € 75 gratis verzending.

Verzending normaal gesproken binnen 1 – 2 werkdagen, maar van 28 mei – 11 juni 2024 is de uitgeverij wegens vakantie gesloten. Boekbestellingen worden pas vanaf 12 juni 2024 uitgeleverd.

Nederlands | Paperback | Auteur: Jan van Beek | ISBN 9789492632555 | 308 pagina’s

Het boek In gesprek met Jezus, gidsen, zielsverwanten en overleden dierbaren – deel 1 is de eerste bundeling van tijdloze wijsheid in de antwoorden via automatisch schrift op de vragen van Jan van Beek aan Jezus en meerdere van Jan’s gidsen, zielsverwanten en overleden dierbaren. Je komt daardoor meer te weten over de diepste vraagstukken van het menselijk bestaan en de werking van de geestelijke sferen in het Hiernamaals. Bovendien ontdek je hoe je dichter bij het Goddelijke kan komen en als ziel kan groeien op aarde en in andere dimensies.

Door deze liefdevolle boodschappen over stilte, rust, liefde, innerlijke vrede, de beleving van de werkelijkheid en het leven in de sferen is dit boek ook een waardevolle aanvulling op ‘Een Cursus in Wonderen’. Dat levensveranderende boek is volgens Jezus een belangrijke hedendaagse aanvulling en corrigerende interpretatie van de Bijbelse boodschap en nu krijg je via Jan van Beek waar nodig nog verdere verdieping, raad en aansporing voor je spirituele leerweg.  Daardoor ga je nadenken over hoe jij anders om kan gaan met de ware aard van je ziel in een stoffelijk lichaam en je gevoelens van afscheiding en bijbehorende onnodige angsten. En dat maakt van dit boek een onmisbare gids op jouw ontdekkingstocht naar zelfkennis en zelfinzicht.

Ontdek dankzij dit boek wat voor jou werkelijk echt van belang is en zet jouw stappen op weg naar de innerlijke vrede. Start nog vandaag nog met het dagelijks lezen van een tekst uit dit boek en gun jezelf een dieper begrip van jezelf en de wereld

Bestel nu

Bestel het boek In gesprek met Jezus, gidsen, zielsverwanten en overleden dierbaren – deel 1 van Jan van Beek vandaag en het boek wordt binnen 1 – 2 werkdagen verstuurd.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “In gesprek met Jezus, gidsen, zielsverwanten en overleden dierbaren – deel 1”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.