fbpx

Onze hoogwaardige Giclée Reproducties worden met zorg speciaal op bestelling voor jou gemaakt. Jouw bestelling is in 7 -10 werkdagen verzendklaar.

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Hoogwaardige Giclée reproductie van het schilderij Merlijn van Joke Slagmolen

Al vanaf 135,00

Over het origineel

Joke Slagmolen | Serie: Historische figuren| Origineel: 65 x 80 cm | incl. certificaat + boodschap

Dit is het schilderij Merlijn van kunstenares Joke Slagmolen. Merlijn is de transformator van het oude naar het nieuwe. De oude wereld mag plaats maken voor vernieuwing en met al je kennis mag je dit in deze nieuwe wereld terug brengen vanuit de nieuwe hogere coderingen.

Voel jij je aangesproken door het schilderij Merlijn van kunstenares Joke Slagmolen? Bestel haar dan vandaag nog als hoogwaardige giclée fotoafdruk op canvas, dibond, aluminium of acrylglas, inclusief bijpassend ophangsysteem. Maak daarna de keuze van de maat en laat het als je wil meteen ook inlijsten.

Je krijgt dan niet alleen het schilderij in jouw gekozen uitvoering met certificaat van echtheid en kleurgarantie, maar ook nog per mail een boodschap van de Merlijn.

Hoogwaardige Giclée Kunstdruk met certificaat

Dit schilderij van Joke Slagmolen wordt als Giclée gereproduceerd met een geavanceerde 12-kleurenprinter die de pigmentinkten laagje voor laagje op het canvas of papier sproeit. Door dit grote kleurenspectrum en de hoge resolutie wordt het origineel heel dicht benaderd.

De gebruikte pigmentinkten zijn Uv-bestendig waardoor er geen verkleuring kan ontstaan. De kleuren blijven dus altijd mooi. Daarom geven we er onbeperkte garantie op en krijg je er ook een certificaat van echtheid bij!

  • Haarscherpe 12-kleuren gicléeprint
  • 100 jaar kleurgarantie
  • Meerdere malen handmatig gevernist

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Merlijn – Joke Slagmolen”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.