fbpx

Tekens van Liefde

Paperback, druk 1

Tweede bundel met dagelijkse inspirerende en motiverende teksten om meer in te lijn te gaan leven met jouw Ware Zelf

12,50

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen
 • Verzendkosten Nederland: € 2,50. Bij bestellingen boven de € 20 gratis verzending.
 • Verzenkosten België: € 4,50 en Duitsland € 5,99. Bij bestellingen boven de resp. € 30 of 35 gratis verzending.
 • Verzendkosten Frankrijk, Spanje en Portugal: standaard korting op de verzendprijs. Bij bestellingen boven de € 35 wordt die korting hoger. Boven de € 75 gratis verzending.

Verzending normaal gesproken binnen 1 – 2 werkdagen, maar van 28 mei – 11 juni 2024 is de uitgeverij wegens vakantie gesloten. Boekbestellingen worden pas vanaf 12 juni 2024 uitgeleverd.

Nederlands | Paperback, druk 1 | Auteur: Marleen te Vaanholt | ISBN 9789493632999| 112 pagina’s

Paperback | Ook verkrijgbaar als onderdeel van een giftpack

💠 Merk jij de verschillende Tekens van Liefde wel voldoende op?

💠 Leef jij graag meer vanuit je hart en in lijn met jouw Ware zelf?

💠 Wil jij de Wet van Aantrekkingskracht en andere universele wetten leren toepassen zonder al te veel moeite?

💠 Werk jij graag op een liefdevolle, ongemerkte wijze aan jouzelf?

Dan heb jij met Tekens van Liefde! van healer, inspirator en soul coach Marleen te Vaanholt een verbluffend eenvoudig en doeltreffend middel in handen.

Tekens van Liefde! is alweer de tweede bundel van een selectie van Marleen te Vaanholts dagelijkse inspirerende en motiverende teksten. Je kan hiermee jezelf en jouw leven op een liefdevolle en luchtige wijze onderzoeken. Het brengt je in contact met je Ware Zelf, jouw Innerlijke kompas en jouw gevoel. Het geeft jou de kracht, het (zelf)vertrouwen, doorzettingsvermogen en de inspiratie hoe jij dat per dag op een liefdevolle wijze kan aanpakken. Daarnaast helpen deze teksten jou ongemerkt de Universele wetten te leren begrijpen en toe te passen.

Hoe gebruik je tekens van Liefde?

Of je nu deze bundel leest van voor naar achteren of iedere dag op gevoel een pagina pakt, je zal zien, dat je ongemerkt aan het denken wordt gezet. Zelfs als je de teksten alleen maar leest, dan gaan ze toch daarna doorwerken op je onderbewuste en ga je eigenlijk toch stiekem en ongemerkt met de boodschap aan de slag.

Dat is nu de kracht van Marleens teksten en ander werk. Ze raken je op diepere lagen. Zij zetten jou in je kracht. Ze moedigen jou aan om door te pakken, hoe moeilijk sommige stappen soms ook lijken. Zij helpen jou op jouw eigen tijd en wijze de ruimte in jezelf te vinden om die volgende stap van groei te gaan maken die jij vandaag kan maken. En dan niet omdat het moet, maar omdat jij ervoor kiest en gelooft in jouzelf.

Marleen te Vaanholt’s dagelijkse inspirerende teksten zijn voor velen een grote steun in hun proces van groei. En nu met deze bundel Tekens van Liefdekan jij die teksten erbij pakken die jij vandaag nodig hebt om jouw volgende stap te zetten in jouw eigen persoonlijke pad van groei.

Speciale boodschap er gratis bij

Alleen als jij rechtstreeks bij Walking my Revolution een boek aanschaft, dan krijg je er ook speciale persoonlijke afgestemde boodschap bij van Marleen te Vaanholt. Als je het boek aan iemand anders cadeau wil geven, vermeld dan de voornaam van die persoon in het veld Opmerkingen. Marleen te Vaanholt schrijft dan speciaal voor die persoon een persoonlijke boodschap.

Wat lezers zeggen…

2 reviews for Tekens van Liefde

5.00 out of 5 stars

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
 1. Reviewer profile image
  5 out of 5

  José den Ronde

  Heel blij ben ik met deze bundel van Marleen te Vaanholt! Ik heb de teksten nog niet doorgelezen, maar ik sla elke dag intuïtief een pagina open. Hoe treffend is dat elke keer! Precies het thema wat er op dat moment bij mij speelt. De tekst laat me nadenken en voelen hoe ik in het leven sta. Zo kan ik hier zelf iets aan veranderen en zo wordt mijn leven steeds mooier! Dank je wel voor deze mooie bundel Marleen. Echt een aanrader!

 2. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Savannah Engelenberg

  Heerlijke, inspirerende, motiverende teksten vol wijsheden, aanmoedigingen en liefdevolle boodschappen. Zoveel herkenning.

  Ik open de dagelijkse inspiratiemails van Marleen, waaruit dit boekje is ontstaan, regelmatig en ze sluiten vaak zo aan bij dat betreffende moment in mijn leven. Alsof Marleen naast me staat en precies zegt wat ik op dat moment nodig heb.

  Ik heb het andere boekje (Vandaag volg ik mijn hart) ook en kijk nu al uit naar de derde variant die binnenkort uitkomt!

  Krachtgroet,
  Savannah Engelenberg

Add a review

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.