fbpx

Ouvertures van een ver verleden (Paperback, druk 2, voorverkoop)

Paperback dr 2 | B-keus dr 1ebook

Volg in deze autobiografische roman het leven en de familiegeschiedenis van Harrie, een Indisch Nederlandse man.

24,00

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen
  • Verzendkosten Nederland: € 2,50. Bij bestellingen boven de € 20 gratis verzending.
  • Verzenkosten België: € 4,50 en Duitsland € 5,99. Bij bestellingen boven de resp. € 30 of 35 gratis verzending.
  • Verzendkosten Frankrijk, Spanje en Portugal: standaard korting op de verzendprijs. Bij bestellingen boven de € 35 wordt die korting hoger. Boven de € 75 gratis verzending.

Verzending normaal gesproken binnen 1 – 2 werkdagen, maar van 28 mei – 11 juni 2024 is de uitgeverij wegens vakantie gesloten. Boekbestellingen worden pas vanaf 12 juni 2024 uitgeleverd.

Nederlands | Paperback (druk 2), ook beschikbaar als Eerste druk B-keus en ebook | Auteur: Christine Urbach | ISBN 9789492632609 | 298 pagina’s

‘Hier Harrie, voor jou.’ Zijn pianoleraar stopt hem het pianoboek Ouvertures toe. ‘En beloof me, Harrie, dat je ook in Nederland blijft spelen.’ Intens gelukkig neemt hij het pianoboek aan. Een boek dat hem herinnert aan de vele fijne uren van het spelen op de piano in Surabaya. Uren waarin hij voor heel even zichzelf kon zijn en kon dromen van een vrij leven.

In de autobiografische roman ‘Ouvertures van een ver verleden’ volg je het leven en de familiegeschiedenis van Harrie, een Indisch Nederlandse man. Door zijn ogen en door de zoektocht van dochter Sofie kijk je mee in het heden en het verleden van Harrie.

Er ontvouwt zich een meeslepend verhaal. Je bent getuige van de impact van de oorlogen, cultuur en afkomst en wat er voor nodig was om bij elkaar te blijven en te overleven.

Ga mee op deze unieke reis van Harries leven. Leef van dichtbij mee met de gelukkige momenten, de onmacht, het verdriet en de hoop. Ervaar hoe het leven van een gewone man toch antwoord geeft op Sofies vraag ‘Wie ben ik om wie ik ben?’ en hoe dat ook nu nog in latere generaties voortleeft.

Bestel deze paperback in voorverkoop

Bestel nu alvast de tweede, herziene druk van de paperback Ouvertures van een ver verleden van Christine Urbach in de voorverkoop. Je krijgt dan rond de datum van uitgifte van 6 augustus 2024 het boek als een van de eerste in huis.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ouvertures van een ver verleden (Paperback, druk 2, voorverkoop)”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.