fbpx

Transformatie Journal

(1 klantbeoordeling)

19,99

Met dit Transformatie Journal heb je een ideaal hulpmiddel bij de hand voor iedere training, programma of coachingstraject waarbij je aan de slag gaat met jouw belemmerende overtuigingen, incorrecte percepties, onverwerkte trauma’s en de spiegels van jouw leven.

Artikelnummer: Transformatie-Journal-fenix Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Kies bewust voor jouw droomleven

In dit Transformatie journal van Marleen te Vaanholt vind je precies die elementen die je nodig hebt om een trigger, spiegel of blokkade succesvol om te buigen naar inzichten en een zo optimaal mogelijke groei voor dit moment. Je wordt als vanzelf door het proces geleid en rondt dit af met acties en affirmaties. Zo help jij jezelf om jouw keuzes voor verandering zo krachtig mogelijk neer te gaan zetten.

Dit Transformatie Journal is een onmisbaar hulpmiddel om met meer focus het optimale te halen uit trainingen, porgramma’s en coaching die gericht zijn op jouw persoonlijke groei. Je verzamelt waardevolle informatie die jou inspireert en helpt om jouzelf en jouw leven te transformeren. Je ontdekt welke actie er nodig is op weg naar het leven van jouw dromen.

Met dit boek geeft Marleen te Vaanholt jou die stappen mee die haar keer op keer zo ver hebben gebracht. Blokkades zijn misschien heftig en confronterend, maar op deze wijze krijg je zin om te werken aan jezelf.

Bestel NU

Bestel jouw exemplaar van het Transformatie Journal en jouw bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden.

✅ 214 pagina’s

✅ Binnen 1 werkdag verzonden

✅ Verzendkosten: NL € 2,99 + BE: € 4:99. Voor NL bij bestellingen boven de 20 euro gratis verzending en voor BE boven de € 30.

Cover-transfromatiejournal-vz-20210907

Ook verkrijgbaar in het Spiegels – Transformatiepakket!

Het Transformatie Journal maakt ook deel uit van het Spiegels – Transformatiepakket. Je haalt met dit pakket nog meer uit jouzelf.

 

Extra informatie

Titel

Transformatie Journal

Auteur

Marleen te Vaanholt

Formaat

Genre

Taal

ISBN

9789492632203

1 beoordeling voor Transformatie Journal

  1. Suzanne Abels

    Super blij met mijn journaal. Echt een aanrader en verrijking om jezelf of de situatie beter te begrijpen. Van de week had ik een trigger en ben gaan zitten en heb de vragen beantwoord waar mijn diepe trigger lag. Benoemt en uitgewerkt zoals beschreven stond. Was leerzaan, moeilijk maar werd wel duidelijk wat het was. En waar ik aan kon werken. Verdiepte mijn gevoel. Dank je wel Marleen🙏🍀

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…