fbpx

Transformatie Journal – voorverkoop

19,99

Met dit Transformatie Journal heb je een ideaal hulpmiddel bij de hand voor iedere training, programma of coachingstraject waarbij je aan de slag gaat met jouw belemmerende overtuigingen, incorrecte percepties, onverwerkte trauma’s en de spiegels van jouw leven.

Artikelnummer: Transformatie-Journal-fenix Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Kies bewust voor jouw droomleven

In dit Transformatie journal van Marleen te Vaanholt vind je precies die elementen die je nodig hebt om een trigger, spiegel of blokkade succesvol om te buigen naar inzichten en een zo optimaal mogelijke groei voor dit moment. Je wordt als vanzelf door het proces geleid en rondt dit af met acties en affirmaties. Zo help jij jezelf om jouw keuzes voor verandering zo krachtig mogelijk neer te gaan zetten.

Dit Transformatie Journal is een onmisbaar hulpmiddel om met meer focus het optimale te halen uit trainingen, porgramma’s en coaching die gericht zijn op jouw persoonlijke groei. Je verzamelt waardevolle informatie die jou inspireert en helpt om jouzelf en jouw leven te transformeren. Je ontdekt welke actie er nodig is op weg naar het leven van jouw dromen.

Met dit boek geeft Marleen te Vaanholt jou die stappen mee die haar keer op keer zo ver hebben gebracht. Blokkades zijn misschien heftig en confronterend, maar op deze wijze krijg je zin om te werken aan jezelf.

Reserveer nu jouw exemplaar

Weet jij nu al, dat jij graag dit Transformatie Journal wil aanschaffen? Reserveer dan nu alvast jouw exemplaar! Dan heb jij op 5 oktober 2021 dit hard cover boek als een van de eersten in huis. Bovendien betaal je alleen in de voorverkoop geen verzendkosten voor Nederland en België.

Ook verkrijgbaar in andere pakketten!

Het Transformatie Journal gaat ook deel uitmaken van de volgende pakketten:

✔ het Overvloed en Zelfwaarde Programma

✔ het Spiegels – Transformatiepakket.

Je haalt met die pakketten nog meer uit jouzelf.

 

Andere suggesties…