fbpx

Nederlands | Paperback | Auteur: Ingrid Jansen | ISBN 9789492632463 | 120 pagina’s met foto’s

Als Maria Magdalena tijdens een meditatie doorkomt en haar uitnodigt om onder haar begeleiding in haar voetsporen in Frankrijk te treden, weet Ingrid dat ze deze kans niet kan laten liggen. Ze gaat ervoor. Ook al vindt ze het spannend.

Tijdens haar reis wordt Ingrid geleid naar de meest prachtige plekken. Ze ontmoet daar bijzondere mensen en ervaart de liefdevolle, krachtige energie van Maria Magdalena in alles om haar heen. Maar het belangrijkste is dat ze leert loslaten en meer zelfvertrouwen krijgt.

Dit is een verhaal over de kracht van overgave en het vinden van je eigen weg. Ontdek de kracht van verbinding met Maria Magdalena en laat je inspireren door dit persoonlijke reisverhaal van Ingrid Jansen.

Bestel alvast

Bestel het boek In de voetsporen van Maria Magdalena van Ingrid Jansen vandaag en het boek wordt rond de datum van uitgifte van 15 juni verstuurd.

In de voetsporen van Maria Magdalena (Verschijnt 15 juni 2022)

Paperback

Stap in de voetsporen van Maria Magdalena en reis mee met Ingrid Jansen op haar spirituele ontdekkingstocht door Frankrijk.

20,00

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “In de voetsporen van Maria Magdalena (Verschijnt 15 juni 2022)”

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen
  • Verzendkosten Nederland: € 2,50. Bij bestellingen boven de € 20 gratis verzending.
  • Verzenkosten België: € 4,50 en Duitsland € 5,99. Bij bestellingen boven de resp. € 30 of 35 gratis verzending.
  • Verzendkosten Frankrijk, Spanje en Portugal: standaard korting op de verzendprijs. Bij bestellingen boven de € 35 wordt die korting hoger. Boven de € 75 gratis verzending.

Verzending binnen 1 – 2 werkdagen.

Wacht even!


krijf direct 10% korting