fbpx

In de voetsporen van Maria Magdalena

Paperback | ebook

Stap met dit boek in de voetsporen van Maria Magdalena en reis mee met Ingrid Jansen op haar spirituele ontdekkingstocht door Frankrijk.

20,00

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen
  • Verzendkosten Nederland: € 2,50. Bij bestellingen boven de € 20 gratis verzending.
  • Verzenkosten België: € 4,50 en Duitsland € 5,99. Bij bestellingen boven de resp. € 30 of 35 gratis verzending.
  • Verzendkosten Frankrijk, Spanje en Portugal: standaard korting op de verzendprijs. Bij bestellingen boven de € 35 wordt die korting hoger. Boven de € 75 gratis verzending.

Verzending normaal gesproken binnen 1 – 2 werkdagen, maar van 28 mei – 11 juni 2024 is de uitgeverij wegens vakantie gesloten. Boekbestellingen worden pas vanaf 12 juni 2024 uitgeleverd.

Nederlands | Paperback, ook verkrijgbaar als ebook | Auteur: Ingrid Jansen | ISBN 9789492632463 | 120 pagina’s met foto’s

Als Maria Magdalena tijdens een meditatie doorkomt en haar uitnodigt om onder haar begeleiding in haar voetsporen in Frankrijk te treden, weet Ingrid dat ze deze kans niet kan laten liggen. Ze gaat ervoor. Ook al vindt ze het spannend.

Tijdens haar reis wordt Ingrid geleid naar de meest prachtige plekken. Ze ontmoet daar bijzondere mensen en ervaart de liefdevolle, krachtige energie van Maria Magdalena in alles om haar heen. Maar het belangrijkste is dat ze leert loslaten en meer zelfvertrouwen krijgt.

Dit is een verhaal over de kracht van overgave en het vinden van je eigen weg. Ontdek de kracht van verbinding met Maria Magdalena en laat je inspireren door dit persoonlijke reisverhaal van Ingrid Jansen.

Bestel nu en laat je meevoeren

Bestel het boek In de voetsporen van Maria Magdalena van Ingrid Jansen vandaag en het boek wordt binnen 1- 2 werkdagen verstuurd.

Wat lezers zeggen

Direct na het uitkomen, kwamen meteen al reacties binnen van lezers over het boek In de voetsporen van Maria Magdalena van Ingrid Jansen . Dit is wat lezers zoal zeggen:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “In de voetsporen van Maria Magdalena”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.