fbpx

Nederlands | Ebook, ook beschikbaar als paperback | Auteur: Alie Jorna | ISBN 9789492632166 | EPUB

De titel “Wees stil en luister” werd door het universum ingefluisterd op het moment dat Alie Jorna begon te accepteren, dat het schijven van boeken, onderdeel uitmaakt van haar levensdoel. Allerlei ervaringen in haar leven kwamen op haar pad met als doel om haar te laten uitgroeien tot die krachtige vrouw die nu klaar is om met jou kwetsbare onderwerpen als de impact van je minderwaardig voelen en paniekaanvallen op eenvoudige, herkenbare wijze te delen.

Echter voordat Alie Jorna op dit punt kwam, kreeg ze een burn-out. Daardoor is zij opnieuw gaan terugkijken. Waarom was alle groei die ze tot dan toe had gemaakt niet genoeg om die burn-out te voorkomen? Wat had zij dan nu nog te leren?

Alie Jorna neemt jou daarom mee terug naar haar jeugd en vertelt jou op een sterke, ontroerende en liefdevolle manier in romanvorm haar levensverhaal. Op begrijpelijk en herkenbare wijze ontvouwt zich de impact van haar minderwaardigheidscomplex en de paniekaanvallen op haar leven en zie je tegelijkertijd haar enorme kracht en de liefhebbende steun en aanmoediging die ze door de jaren van velen om haar heen krijgt. Ondanks de angsten, kiest Alie Jorna er toch telkens voor om te gaan voor nieuwe stappen en verdere ontwikkeling, om niet te blijven stil staan, maar door te wandelen. Niet omdat ze het denkt, dat ze het kan en waard is, maar omdat ze voelt dat het “moet”, dat het hoort bij haar pad, haar weg. En dat zorgt ervoor, dat jij als lezer vaak verstelt staat hoeveel je dan toch kan bereiken.

Wees stil en luister (Ebook)

E-boek | paperback Waargebeurd verhaal dat je blijft lezen. Deelt op op eenvoudige, herkenbare wijze kwetsbare onderwerpen als de impact van je minderwaardig voelen en paniekaanvallen.

10,99

1 review for Wees stil en luister (Ebook)

5.00 out of 5 stars

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
 1. Reviewer profile image
  5 out of 5

  dimphna424 (verified owner)

  Het boek wees stil en luister gelezen ik heb bewondering voor haar.
  Wat een stappen heeft zij gemaakt, van timide meisje naar een vrouw die heeft geleerd te luisteren en daardoor nu andere helpt.
  Als je het hebt gelezen kijk je toch anders naar bepaalde dingen.
  Ze mag super trots zijn op wat ze heeft bereikt

Add a review

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Digitale producten als trainingen, meditaties en e-boeken zijn direct naar bestelling beschikbaar via “Mijnaccount”.

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.