fbpx

Nederlands | Ebook, ook verkrijgbaar als Paperback | Auteur: Ingrid Jansen | ISBN 9789492632500 | 120 pagina’s met foto’s

Als Maria Magdalena tijdens een meditatie doorkomt en haar uitnodigt om onder haar begeleiding in haar voetsporen in Frankrijk te treden, weet Ingrid dat ze deze kans niet kan laten liggen. Ze gaat ervoor. Ook al vindt ze het spannend.

Tijdens haar reis wordt Ingrid geleid naar de meest prachtige plekken. Ze ontmoet daar bijzondere mensen en ervaart de liefdevolle, krachtige energie van Maria Magdalena in alles om haar heen. Maar het belangrijkste is dat ze leert loslaten en meer zelfvertrouwen krijgt.

Dit is een verhaal over de kracht van overgave en het vinden van je eigen weg. Ontdek de kracht van verbinding met Maria Magdalena en laat je inspireren door dit persoonlijke reisverhaal van Ingrid Jansen.

Bestel nu en begin meteen met lezen

Bestel het ebook In de voetsporen van Maria Magdalena van Ingrid Jansen vandaag en begin direct na het afronden van jouw bestelling met lezen.

Wat lezers zeggen

Direct na het uitkomen, kwamen meteen al reacties binnen van lezers over het boek In de voetsporen van Maria Magdalena van Ingrid Jansen . Dit is wat lezers zoal zeggen:

In de voetsporen van Maria Magdalena (Ebook)

Ebook | Paperback

Stap met dit ebook in de voetsporen van Maria Magdalena en reis mee met Ingrid Jansen op haar spirituele ontdekkingstocht door Frankrijk.

9,97

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “In de voetsporen van Maria Magdalena (Ebook)”

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Digitale producten als trainingen, meditaties en e-boeken zijn direct naar bestelling beschikbaar via “Mijnaccount”.

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.