fbpx
Overvloedsprogramma2021-header

Stap met het Overvloedprogramma in 12 weken

meer in je overvloed

Ook jij kan in 12 weken met gemak meer overvloed ervaren in jouw leven dankzij het Overvloedprogramma. En denk nou niet dat dit jou veel tijd gaat kosten. Daar houdt Marleen te Vaanholt juist niet van. Zij weet als geen ander dat het veel tijd vraagt om klaar te staan voor een ander en dat jij er dan zelf vaak bij inschiet. Maar dat kan anders.

In haar jaren als coach, healer en inspirator is Marleen te Vaanholt zich juist gaan verdiepen in die hulpmiddelen die jou met weinig tijd en meer gemak helpen je inzichten te geven en diepgaande transformaties te laten ondergaan. Het liefst nog zonder dat jij weet wat nu precies het werkelijke probleem is wat jou belemmerd om meer jouw eigen ruimte te pakken en jezelf meer te gaan gunnen. Zo heeft Marleen sinds 2017 al ruim 5000 vrouwen en mannen geholpen om krachtiger in het leven te gaan staan en meer uit zichzelf en hun leven te gaan halen.

Om meer overvloed te ervaren heeft Marleen het Overvloedprogramma ontwikkeld waarin zij jij met weinig tijd helpt verschuivingen te gaan maken. Daardoor krijg jij

💠 een beter zelfbeeld,

💠 ga je meer in jouw waarde staan,

💠 creëer je meer mogelijkheden binnen jouw budget en

💠 manifesteer je zelfs allerlei nieuwe kansen als extraatjes, kortingen op het juiste moment, prijzen of meer inkomen.

profielfoto-Marleen te Vaanholt-202108

Inhoud Overvloedprogramma

In het Overvloedprogramma maken we gebuik van verschillende hulpmiddelen die lekaar kracht versterken. Al deze tools helpen jou om met minimale inzet, maximaal resultaat te halen.

Het Overvloedprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:

klankhealing

Wekelijks gelijktijdig luisteren naar een klankhealing

In dit Overvloedprogramma  maken we gebruik van de kracht van gezamenlijke intenties. Wanneer meer mensen zich tegelijktijdig verbinden en aandacht geven aan hetzelfde onderwerp, dan wordt de kracht om te manifesteren versterkt. Zo help je niet alleen jouzelf, maar ook elkaar.

Binnen dit programma wordt die kracht nog verder vergroot door jou te ondersteunen met een wekelijkse klankhealing en een op maat afgestemde healingcirkel. Hiervoor maken jij en alle andere deelnemers in de periode dinsdag 5 oktober – 21 december 2021 op dinsdagavond om 20 uur tijd van om de Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde te luisteren.

Voor jouw gemak krijg je die klankhealing iedere dinsdag om 18 uur in je mailbox, zodat jij en je herinnering hebt en jij de klankhealing kan gaan beluisteren waar je ook bent.

Healing-CH20180805-2

Wekelijkse healingcirkels

Op het moment dat we gelijktijdig de klankhealing doen wordt je ook ondersteund door een healing cirkel. Iedere keer stemt  Marleen te Vaanholt zich af op de groep en bouwt dan een healingcirkel die speciaal bij die dag past. Daarna gaat ze zelf om 20 uur ook de Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde starten en ondergaat ze die meditaties namens alle deelnemers wiens namen in de cirkel liggen. Door deze aanpak wordt jouw eigen proces versterkt en ontvang jij toch een healing als je een keer niet kan.

Cover-Botry-Jan

De training Love to Grow – Geld

n de maand oktober krijg je dagelijks een mail met daarin een affirmatie die jou laat nadenken over jouw mindset over geld, waarde en overvloed. Verder bevat deze training ook een afstemscript over Geld. En aan het eind van de maand krijg je alles praktisch gebundeld als e-boek. Voor dit deel heb je ca. 5 minuten per dag nodig.

Coaching-answers-questions

4 live Q&A’s

Er vinden 4 live Q&A’s van ca. 1 uur plaats. Daarin gaat Marleen te Vaanholt in op vragen en worden veel voorkomende geldblokkades besproken. De opnames komen na afloop in je online omgeving te staan.

Transformatie-journal-shop

Transformatie Journal

Op 8 oktober 2021 komt het Transformatie Journal uit. Dit (werk)boek helpt jou om al schrijvende jouw bewuste blokkades te transformeren naar inzichten, acties en affirmaties.

Waarom duurt het Overvloedprogramma 12 weken?

De Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde gaat er vanuit dat groei en verandering van mindset een proces is. Bij het ontstaan ervan werd duidelijk door het Universum aangegeven, dat je deze klankhealing  maar 1 keer week mag doen en dan voor minimaal 12 weken lang. Hierdoor maak je iedere week weer nieuwe stappen en ruim je per week die blokkades op die nu klaar zijn om opgeruimd te worden.

Alleen de ervaring leert, dat veel mensen niet de discipline hebben om dit 12 weken lang vol te houden. Het is zo makkelijk om die meditatie op te schuiven in je agenda. Van ach, dat komt later wel. Echter vaak vergeet je het daarna om het alsnog te doen.

Door nu mee te doen aan deze Overvloedprogramma onderga je gegarandeerd 1 keer per week die veranderende klankhealing met een aanvullende, ondersteunende healingcirkel en ondersteunende healingskracht van Marleen te Vaanholt. Dus zelfs als je die week niet kan, bijvoorbeeld omdat het samenvalt met een verjaardag, dan nog profiteer van jij van groei doordat Marleen te Vaanholt jou meeneemt. Echter als jij zelf ook de meditatie om 20 uur in alle rust beluistert, dan zal jouw groei nog diepgaander gaan.

Speciale prijs

Dus ben jij bereid om jouw blokkades rondom geld, overvloed, waarde en zelfwaarde met meer gemak en plezier te gaan opruimen? Bestel dan nu extra voordelig dit Overvloedprogramma  en ga vanaf dinsdag 5 oktober – 21 december 2021 samen met een groep thuis met gemak en versterkt aan de slag!

Dit Overvloedprogramma heeft een waarde van

€ 299

maar jij betaalt slechts  77!

Dit is de laatste keer dat je voor deze extra lage prijs mee kan doen!

Daarvoor krijg jij:

de Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde,

12 weken lang tijdens het gezamenlijke meditatiemoment ondersteuning door Marleen te Vaanholt met een healingcirkel waardoor jij met nog meer gemak en in slechts 15 minuten per week kan werken aan jouw diepliggende blokkades rond geld, waarde en zelfwaarde.

wekelijks een verslag met toelichting waar dit keer aan is gewerkt en wat jij daarvan kan merken!

de training Love to Grow – Geld

4 live Q&A’s

het Transformatie Journal

 

Meld je vandaag nog aan voor dit Overvloedsprogramma en werk vanaf 5 oktober 2021 aan een leven dat meer waarde heeft en ga meer jouw eigen waarde zien en delen met de wereld om jou heen.

Ik ga voor het Overvloedprogramma en betaal in 1 keer

Ik ga voor dit Overvloedprogramma en betaal in 1 keer.

Ik ga voor het Overvloedprogramma en betaal in 2 termijnen

Ik ga voor  het Overvloedprogramma en ga akkoord met een betaling in 2 termijnen van € 41,50

Ik betaal nu € 41,50

en krijg in okotber 2021 rond de 25ste een betaallink voor het tweede termijn.