het jaar 2024

Het jaar 2024: Een jaar van alles bepalende keuzes!

Ik leef mijn leven zo veel mogelijk in afstemming op mijn Hogere Zelf en het Universum en voel per dag en week wat er nodig is. Daarom stemde ik me af op het jaar 2024 als geheel. Wat gaat dit jaar ons brengen en waar leiden de energieën van het jaar 2024 van ons naar toe?

Dat blijkt aan de ene kant verrassend simpel, maar aan de andere kant ook zeer cruciaal voor vele jaren erna! Geef jezelf daarom de tijd om deze jaarafstemming tot je te nemen, zodat ook jij in het jaar 2024 die acties kan gaan zetten om die leiden naar een meer vervullend leven.

Werk diepgaand aan jezelf om dromen eindelijk (snel) waar te maken

Het jaar 2024 vraagt van ons om nog verder naar binnen te keren en alles op alles te gaan zetten om schoon schip te gaan maken met het verleden. Het maakt niet uit hoeveel werk je al hebt verricht, je kan nog meer loslaten en opschonen om te komen te verdere verdieping van jouw kern en jouw Zijn. Zo kan jij niet alleen als mens, maar ook als ziel verdere verdieping gaan ervaren in het mens zijn en de emoties die je als mens kan ondergaan.

Dat is misschien nou niet per sé het eerste wat jij op je bucket list hebt staan voor het jaar 2024, maar toch is juist dit de basis, jouw fundering om al jouw andere wensen en verlangens te gaan realiseren. Want alles wat er nu nog niet in je leven is, is er niet, omdat je er of tot nu toe nog geen verlangen voor had of omdat blokkades uit jouw eigen leven, je familielijn of vorige levens nog in de weg staan.

dromen in het jaar 2024

Maar daar gaat in het jaar 2024 verandering in komen. Wanneer jij je intenties duidelijk stelt en jij je openstelt voor de juiste hulpmiddelen en mensen, dan kan je door de energieën in het jaar 2024 ineens doorbraken maken waar je jarenlang tegenaan hebt zitten hikken. Soms kunnen die veranderingen zich dan al binnen enkele uren daarna gaan manifesteren!

Blijf voelen, voordat je tot actie overgaat, zet door

Echter wat jij wel of niet gaat ervaren dit jaar, hangt af van jouw bereidheid je open te stellen voor de flow en steun van het Universum en de bereidheid om te blijven voelen, afstemmen en vervolgens te gaan voor de juiste acties. Blijf jij stap na stap zetten of haak je af?

Jouw keuzes rondom zelfzorg zijn in het jaar 2024 extra doorslaggevend

Dit betekent niet dat je dag in, dag uit er mee bezig moet zijn. Je mag zelfs af en toe een pauze in lassen als het nodig is voor jouw algehele welzijn. Zolang je het daarna maar weer oppakt en volop durft te blijven geloven in jouzelf.

Je zal zien, dat wanneer jij de balans behoudt, jij verder gaat komen, dan wanneer jij jezelf blijft pushen en over je grenzen heen blijft gaan. Dan zend jij een verkeerd signaal uit en geeft het universum je juist meer tegenslag en situaties die je verleiden je grenzen weg te geven.

Kies je daarentegen keer op keer voor balans en gestaag blijven gaan voor jouw verlangens en persoonlijke groei, dan zal jij de best mogelijke resultaten behalen.

Stop met invullen en stap nog meer in de overgave voor ongekende resultaten

Bedenk echter wel, dat wat jij zelf van tevoren bedenkt en wat er ontstaat op basis van jouw verlangens vaak verschilt. Uiteindelijk komt het Universum met oplossingen die beter passend zijn dan jij het had kunnen bedenken. Laat dus jouw invullingen los en kies nog meer voor overgave. Ga voor het vertrouwen dat als jij maar vanuit gevoel stappen blijft zetten, dat die je precies daar gaan brengen, wat voor jou de beste mogelijk plek is. Dan zul je in het jaar 2024 vaker bemerken, dat invullen geen zin heeft, omdat jij die best mogelijke uitkomsten nooit op die wijze zelf had kunnen weten te bedenken. Al helemaal in dit jaar niet. Dit jaar wil mensen extra stimuleren om vanuit zelfzorg en balans te werken aan zichzelf en daarom ervaar je ongekende resultaten

Je merkt misschien al dat deze jaarvoorspelling niet gaat over relaties, werk en gezondheid. Dat kan ook niet. Die onderwerpen zijn verbonden met jouw levenscontracten. Waar bijvoorbeeld de een van de ene relatie in de andere belandt, is het voor anderen beter als zij langere tijd hun eigen weg gaan en zichzelf gaan ontdekken en gaan helen. Voorspellingen van dergelijke zaken kan alleen op individueel niveau en staan los van het collectieve ervaringen. Daarvoor kan je gebruik maken van readingen.

Persoonlijke groei wordt meer en meer getriggerd vanuit collectieve ervaringen

Waar we wel allen nog mee te maken blijven houden, is dat onze persoonlijke groei voornamelijk getriggerd blijft door collectieve gebeurtenissen. Dergelijke gebeurtenissen overstijgen jou als persoon en hebben betrekking op een heel gezin, familie, buurt, dorp, regio, land of soms, zoals bij corona, wereldwijd. Zodra je opmerkt, dat meerdere mensen belemmering ondervinden van een bepaalde situatie, dan weet je dat je niet per sé in jouw eigen verleden hoeft te gaan graven. Dan is het vooral belangrijk om te gaan bepalen, hoe jij je rondom dit punt wil gedragen en handelen. Wat voelt voor jou juist?

Handel vanuit rust en onvoorwaardelijke liefde en durf andere keuzes te maken

Dat is niet handelen uit ego en dus handelen uit boosheid, wrok, rechtvaardigheidsdrang of juist machteloos en frustratie. Maar wèl zoeken in jezelf naar die gedachten, houding en acties waardoor jij in je rust kan blijven en vanuit onvoorwaardelijke liefde kan gaan handelen.

Ook dan kom je natuurlijk toch beperkende overtuigingen en achterhaalde verhalen tegen. Maar die zijn meestal al met een andere diep doorvoelde keuze vanuit het hart te transformeren. Neem daar de tijd voor. Hoe meer keuzes je weet te maken vanuit onvoorwaardelijke liefde, hoe beter jouw leven wordt.

Draag bij aan de verhoging van de energie en hoger niveau aan mogelijkheden

Bovendien help jij zo de energie van de aarde als geheel te verhogen. Alle beetjes samen van alle individuen die zo handelen, zorgen er samen voor, dat de aardse ervaringen langzamerhand naar een hoger niveau worden opgetild, waardoor er voor meer mensen niet alleen meer diepgang mogelijk is in emoties als liefde, rust en vertrouwen, maar ook meer bijzondere ervaringen.

Kies jij voor zware emoties dan werkt dat extra door

Kies je juist voor frustratie, woede, agressie, of machteloosheid, dan versterk je juist de andere kant van de weegschaal en verzwaar je de energie van de aarde en werk jij juist verlichting tegen. Je zal je daardoor ook zelf zwaarder voelen en afhankelijk van de mate van intensiteit van je emoties ook meer zwaarte en negativiteit in je leven ervaren.

Liefde overwint alles

Je bereikt zeker niet je doel. Want verlichting en bevrijding kan alleen ontstaan vanuit positiviteit en positieve aanpakken. Dat is ook waar de slogan ‘Liefde overwint alles’ vandaan komt. Alleen vanuit die energie kan je daadwerkelijke vooruitgang bereiken.

Jouw keuzes in het jaar 2024 zetten de toon tot en met 2028

En juist in 2024 is een jaar waarin jouw keuzes extra mee tellen. Waar jij dit jaar hoofdzakelijk voor kiest, is ook de lijn voor de komende 3 jaren. Het gaat de toon zetten.

Maak bewuste keuzes en verbeter jouw leven en die van anderen

Zorg dus dat je in het jaar 2024 meer bewust in het leven gaat staan en onderzoek jouw keuzes. Vanuit welke energie heb je dit gedaan? Was dit vanuit het hart, rust, liefde en vertrouwen of juist niet?

Stuur jezelf bij waar je de mogelijkheden er voor ziet. Of zoek hulp en benut hulpmiddelen die jou ondersteunen in het maken van de best mogelijke keuzes. Je doet dat niet alleen voor jouzelf, maar ook voor je eigen kring en jouw leefwereld. Jouw keuzes maken ook voor hen verschil. Dus waar ga jij voor?

HULPBRONNEN VOOR HET JAAR 2024

Wil jij in het jaar 2024 aan de slag met jezelf, dan kan je bij Walking my Revolution terecht voor de volgende hulpmiddelen:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie