Marleen Inspireert: 8 – Het jaar 2024: Ontdek Je Persoonlijke Groeifase en de Impact op Jouw Leven

In deze nieuwe aflevering van Marleen Inspireert gaan we in op de verschillen in je persoonlijke groeifase en de impact daarvan op je mogelijkheden. Grofweg zijn er drie groepen en die hebben bepaalde kenmerken, waardoor jij goed kan bepalen waar jij of de mensen om jou heen staan.

Om jou dat uit te leggen ga ik in de aflevering ook kort in op concepten als andere levens, levenscontracten en de pad van je ziel. De lessen en blokkades die daarbij horen verklaren waarom velen van ons zo veel meemaken in dit leven. Ze hebben belangrijke doelen en kansen voor jou.

Die blokkades hebben ook weer hun verschillende oorsprongen en ook daar ga ik op in. Ze komen namelijk niet alleen voort uit je huidige leven, maar ook uit de familielijn of vorige levens.

Ook als je niet in deze zaken gelooft wil ik je vragen, je toch open te stellen voor deze informatie, want het bied je een mogelijkheid om jouw leven en alles wat je hebt meegemaakt in een ander licht, een ander perspectief te gaan zien, waardoor je meer begrip, compassie en zingeving kan gaan ervaren. Je maakt dit alles mee met een reden, die verder gaat dan het nu en jouzelf.

Dankzij alle informatie in deze vlog kan jij gaan bepalen waar jij staat en wat jij nu nodig hebt met alle sterk veranderende energieën. De ene groep moet namelijk nog flink aan de bak, terwijl de andere groepen of al richting het einde van hun tijdperk van groei vanuit pijn en lijden zitten en weer anderen juist al op een of meerdere vlakken an hun leven een leeg canvas ervaren die ze op basis van een compleet andere energie mogen en met behulp van andere technieken mogen gaan invullen.

Maar daarover meer in deze podcast aflevering van Marleen Inspireert.

Ik denk altijd van te voren dat het een korte video gaat zijn, maar om jou verder op weg te helpen, is er gewoonweg zo veel te vertellen, dat je hiervoor 45 minuten mag gaan uittrekken. Maar tijdens het luisteren zal je gaan beseffen dat dit jouw tijd echt waard is. Ga er dus voor! Jij bent het waard om deze kennis tot je nemen en meer verschil te gaan ervaren in jouw leven.

Aanvullende diensten

In deze vlog benoem ik enkele van mijn diensten. Als je daar meer over wil weten, volg dan een de bijbehorende link.

  1. Jaarprogramma Bring Out The Real YOU met als bonus de Dagelijkse Inspiratie en het programma Snel en Effectief Helen van Emotionele Blokkades. Je kan nog de hele maand februari 2024 instappen!
  2. Dagelijkse Inspiratie.

Vergelijkbare berichten