Alle boeken van Marieke Bertens

Over Marieke Bertens

Marieke Bertens (1985) leerde op praktische manier haar leven om te draaien en zichzelf te helen door middel van een kritische blik op haar realiteit. Ze wandelde in korte tijd vele paden, maar het begrip ‘Spiegels’ bleef overal terug komen. Uiteindelijk mediteerde ze urenlang op dit principe en leefde ze dit ook. Het pad van bewustzijn dat zij ontdekte, leert zij nu aan haar vele studenten met veel succes aan.

Marieke heeft een nuchtere blik, gebruikt gemakkelijke taal, weeft overal persoonlijke voorbeelden door en heeft een vlotte schrijfstijl. Ze channelde dit boek met de intentie om haar lezers op gemakkelijke manier te helpen om hun leven in eigen handen te nemen en hen te helpen ook het leven van hun dromen te scheppen.
Haar kennis ontving ze voornamelijk van het Universum en haar praktijkervaring kwam tot stand door de vele uren die zij doorbracht in haar eigen denken. Die ervaring paste zij toe op persoonlijke coaching met klanten. Na haar vele diepe programma’s is er nu het gelaagde boek dat zij met veel dankbaarheid en trots schreef.

Je kan Marieke Bertens volgen op haar website www.mariekebertens.be

Volg haar ook op YouTube. Daar heeft ze honderden video’s over allerlei onderwerpen staan. Meerdere daarvan hebben zelfs al meer dan 15.000 views!