fbpx
Aanbieding!

Dagelijkse Inspiratie

(1 klantbeoordeling)

12,50

Start geïnspireerd jouw dag

Als je vandaag de Dagelijkse Inspiratie aanschaft, dan krijg je een jaar lang iedere ochtend om 6 uur een mail met een de inspirerende tekst en afbeelding van de dag. Zo krijg je de kans om al die genoemde principes op een vanzelfsprekende wijze vanuit verschillende invalshoeken tot je te laten komen.
Na dat inspirerende jaar vol liefdevolle steun en persoonlijke groei is het aan jou of je gaat voor nog een jaar. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Dagelijkse Inspiratie  × 1 12,50
Subtotaal 12,50
Totaal 12,50 (inclusief 2,17 Hoogtarief)
 • Selecteer je bank

Jouw persoonlijke informatie zal alleen worden gebruikt voor het kunnen plaatsen en afhandelen van jouw bestelling en voor het kunnen optimaliseren van onze dienstverlening aan jou, zoals gemeld in ons privacybeleid.

Beschrijving

Pas met gemak belangrijke principes toe met Dagelijkse Inspiratie

Marleen te Vaanholt schrijft al jaren Dagelijkse Inspiratie die jou helpen om je zo optimaal mogelijk op de energie van de dag af te stemmen. In die dagelijks inspirerende teksten zitten de principes verweven van:
💠 de Wet van Aantrekkingskracht,
💠 universele wetten,
💠 Leven vanuit je hart,
💠 luisteren naar je Innerlijke Kompas,
💠 afstemmen en
💠 visualiseren.
Zo pas jij die dagelijks die elementen toe die jou op die dag het meest optimale resultaat gaat geven.

Laat de Dagelijkse Inspiratie jou steunen

De Dagelijkse Inspiratie van Marleen te Vaanholt ontvang je dus dagelijks per mail en geeft jou:
💠 kracht,
💠 inzichten,
💠 doorzettingsvermogen en
💠 een andere kijk op jouzelf, je leven en jouw wereld.
Daardoor is het voor jou een simpele, toch super krachtige bron van steun en wijsheid die jou dag in, dag uit bij de hand neemt. En door dat de dagelijkse inspiratie rechtstreeks in jouw mailbox komt, kan je met gemak de teksten lezen op het moment dat het jou het beste past.

Bestel nu

Regel nu voor slechts € 24,95 jouw deelname en krijg dan 1 jaar lang de Dagelijkse Inspiratie in jouw mailbox. Na afloop van dat jaar stopt dit automatisch!

1 beoordeling voor Dagelijkse Inspiratie

 1. Savannah Engelenberg (geverifieerde eigenaar)

  Ik haal zoveel waarde uit de dagelijkse inspiratie-mails. Wanneer ik ze open zit er 9 van de 10 keer een boodschap in die perfect aansluit bij waar ik op dat moment doorheen ga, behoefte aan heb etc. De teksten geven mij kracht, vertrouwen, liefde, het moedigt me aan en ga zo maar door.

  Dus dank je wel voor de prachtige boodschappen én voor het voorbeeld dat je mij geeft door er een kleine bijdrage voor te gaan vragen. Ik herken de uitdaging rondom ´ontvangen´ en juist doordat jij nu een bijdrage vraagt voor iets wat voor mij al jaren heel waardevol is, bevestig je dat het ook voor mij oké is om te ontvangen. Sterker nog, dat de balans tussen geven en ontvangen essentieel is.

  Arigato 🙏! (dank je wel 😉)

  Liefs,
  Savannah

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…