fbpx

Pas met gemak belangrijke principes toe met Dagelijkse Inspiratie

Marleen te Vaanholt schrijft al jaren Dagelijkse Inspiratie die jou helpen om je zo optimaal mogelijk op de energie van de dag af te stemmen. In die dagelijks inspirerende teksten zitten de principes verweven van:

💠 de Wet van Aantrekkingskracht,

💠 universele wetten,

💠 Leven vanuit je hart,

💠 luisteren naar je Innerlijke Kompas,

💠 afstemmen en

💠 visualiseren.

Zo pas jij dagelijks die elementen toe die jou op die dag het meest optimale resultaat gaat geven.

Start geïnspireerd jouw dag

Als je vandaag de Dagelijkse Inspiratie aanschaft, dan krijg je een jaar lang iedere ochtend om 6 uur een mail met een de inspirerende tekst en afbeelding van de dag. Zo krijg je de kans om al die genoemde principes op een vanzelfsprekende wijze vanuit verschillende invalshoeken tot je te laten komen.

Na dat inspirerende jaar vol liefdevolle steun en persoonlijke groei is het aan jou of je gaat voor nog een jaar. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Laat de Dagelijkse Inspiratie jou steunen

De Dagelijkse Inspiratie van Marleen te Vaanholt ontvang je dus dagelijks per mail en geeft jou:

💠 kracht,

💠 inzichten,

💠 doorzettingsvermogen en

💠 een andere kijk op jouzelf, je leven en jouw wereld.

Daardoor is het voor jou een simpele, toch super krachtige bron van steun en wijsheid die jou dag in, dag uit bij de hand neemt. En door dat de dagelijkse inspiratie rechtstreeks in jouw mailbox komt, kan je met gemak de teksten lezen op het moment dat het jou het beste past.

Na afloop van dat jaar stopt het programma automatisch. Maar natuurlijk ben je vrij om het daarna opnieuw voor een jaar de Dagelijkse Inspiratie af te nemen, zoals vele andere klanten ook doen, omdat ze er zo veel uithalen.

Bestel nu

Regel nu jouw deelname en krijg dan 1 jaar lang de Dagelijkse Inspiratie in jouw mailbox. Dit programma heeft een waarde van € 97, maar jij betaalt slechts € 24. Het jaar 2024 heeft namelijk een zodanig andere energie dat ik de prijs op dit jaar afstem, zodat ook jij er gebruik van kan maken.

Dagelijkse Inspiratie

365 dagen

Start jouw dag met inspirerende teksten die jou ongemerkt helpen belangrijke universele principes toe te passen. Zo kan jij met gemak werken aan jouw persoonlijke groei en een beter, fijner leven.

24,00

2 reviews for Dagelijkse Inspiratie

5.00 out of 5 stars

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
 1. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Sandra Peters (verified owner)

  Iedere ochtend start ik snij. Dag met de dagelijkse boodschap van Marleen het is voor mij een handvat voor de dag. Echt super!

 2. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Savannah Engelenberg (verified owner)

  Ik haal zoveel waarde uit de dagelijkse inspiratie-mails. Wanneer ik ze open zit er 9 van de 10 keer een boodschap in die perfect aansluit bij waar ik op dat moment doorheen ga, behoefte aan heb etc. De teksten geven mij kracht, vertrouwen, liefde, het moedigt me aan en ga zo maar door.

  Dus dank je wel voor de prachtige boodschappen én voor het voorbeeld dat je mij geeft door er een kleine bijdrage voor te gaan vragen. Ik herken de uitdaging rondom ´ontvangen´ en juist doordat jij nu een bijdrage vraagt voor iets wat voor mij al jaren heel waardevol is, bevestig je dat het ook voor mij oké is om te ontvangen. Sterker nog, dat de balans tussen geven en ontvangen essentieel is.

  Arigato 🙏! (dank je wel 😉)

  Liefs,
  Savannah

Add a review

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Digitale producten als trainingen, meditaties en e-boeken zijn direct naar bestelling beschikbaar via “Mijnaccount”.

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.