fbpx

Vandaag volg ik mijn hart – Paperback

(1 klantbeoordeling)

12,50

Vandaag volg ik mijn Hart! is een bundel van een selectie van Marleen te Vaanholts dagelijkse inspirerende en motiverende teksten. Het brengt je in contact met je Ware Zelf, jouw Innerlijke kompas en jouw gevoel. Het geeft jou de kracht, het (zelf)vertrouwen, doorzettingsvermogen en de inspiratie hoe jij dat per dag op een liefdevolle wijze kan aanpakken

Beschrijving

Vandaag volg ik mijn hart – Paperback 

Wil jij graag meer gaan leven vanuit je hart en in lijn met jouw Ware zelf? Wil jij de Wet van Aantrekkingskracht en andere universele wetten leren toepassen zonder al te veel moeite? Wil jij graag op een liefdevolle, ongemerkte wijze werken aan jouzelf? Dan heb jij met Vandaag volg ik mijn Hart! van healer, inspirator en trainer Marleen te Vaanholt een verbluffend eenvoudig en doeltreffend middel in handen.

Vandaag volg ik mijn Hart! is een bundel van een selectie van Marleens dagelijkse inspirerende en motiverende teksten. Je kan hiermee jezelf en jouw leven op een liefdevolle en luchtige wijze onderzoeken. Het brengt je in contact met je Ware Zelf, jouw Innerlijke kompas en jouw gevoel. Het geeft jou de kracht, het (zelf)vertrouwen, doorzettingsvermogen en de inspiratie hoe jij dat per dag op een liefdevolle wijze kan aanpakken. Daarnaast helpen deze teksten jou ongemerkt de Universele wetten te leren begrijpen en toe te passen.

Of je nu deze bundel leest van voor naar achteren of iedere dag op gevoel een pagina pakt, je zal zien, dat je ongemerkt aan het denken wordt gezet. Zelfs als je de teksten alleen maar leest, dan gaan ze toch daarna doorwerken op je onderbewuste en ga je eigenlijk toch stiekem en ongemerkt met de boodschap aan de slag.

Dat is nu de kracht van Marleens teksten en ander werk. Ze raken je op diepere lagen. Ze zetten jou in je kracht. Ze moedigen jou aan om door te pakken, hoe moeilijk sommige stappen soms ook lijken. Ze helpen jou op jouw eigen tijd en wijze de ruimte in jezelf te vinden om die volgende stap van groei te gaan maken die jij vandaag kan maken. En dan niet omdat het moet, maar omdat jij ervoor kiest en gelooft in jouzelf.

Marleen te Vaanholt’s dagelijkse inspirerende teksten zijn voor velen een grote steun in hun proces van groei. En nu met deze bundel Vandaag volg ik mijn Hart! kan jij die teksten erbij pakken die jij vandaag nodig hebt om jouw volgende stap te zetten in jouw eigen persoonlijke pad van groei.

Wat lezers zeggen…

Hoi Marleen. Elke keer als ik in jou boekje lees. Raakt me dat; positief. Wat heb je dit mooi gedaan. Ik ben er echt heel erg blij mee. Vanuit het diepste van mijn hart. Dank je wel.  Lieve groet. – Brigitte. 

Marleen ik wil je eens bedanken voor iedere dag een mooie inspiratie kaart te sturen. Kijk er iedere dag naar uit. lees hem soms met tranen in mijn ogen omdat het mij iedere keer raakt, en ik soms mijn pijnpunten voel. Ik wil je ook nog bedanken voor jou mooie boek en mooie boodschap die je hebt geschreven. Ik lees iedere dag een tekst, en het is zeker een aanrader. Grtjs – Christiane

Hee Marleen. Ik heb het in ontvangst mogen nemen. En bedankt lieve Marleen voor de mooie tekst die je er in heb geschreven voor mij. – Annemiek

Speciale boodschap er gratis bij

Alleen als jij rechtstreeks bij Walking my Revolution een boek aanschaft, dan krijg je er ook speciale persoonlijke afgestemde boodschap bij van Marleen te Vaanholt. Als je het boek aan iemand anders cadeau wil geven, vermeld dan de voornaam van die persoon in het veld “Opmerking en Marleen schrijft dan speciaal voor diegene de boodschap.

Bestel nu

Bestel het boek Vandaag volg ik mijn hart! van Marleen te Vaanholt nu en jouw boek wordt binnen 1 werkdag verstuurd.

✅ 121 Pagina’s

✅ Binnen 1 werkdag verstuurd

✅ Verzendkosten: NL € 2,99 + BE: € 5:99. Bij bestellingen boven de 20 euro gratis verzending.

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Afmetingen 19 × 13 × 1 cm
Uitvoering

paperback

Omvang

121 pag.

Prijs

€ 12,50

Verschijnt

30 oktober 2018

Afbeeldingen

nee

ISBN

9789492632043

NUR

728 Spiritualiteit

1 beoordeling voor Vandaag volg ik mijn hart – Paperback

  1. Suzanne Abels

    Positief boek om je dag mooi te beginnen en diepte te geven aan jouw gevoel. Lees elke dag een bladzij en de dag begint goed.

Een beoordeling toevoegen