fbpx

Tijd voor een nieuw begin – Paperback

(1 klantbeoordeling)

12,50

Tijd voor een nieuw begin is de derde en voorlopig laatste bundel van een selectie van Marleen te Vaanholts dagelijkse inspirerende en motiverende teksten. Het brengt je in contact met je Ware Zelf, jouw Innerlijke kompas en jouw gevoel. Het geeft jou de kracht, het (zelf)vertrouwen, doorzettingsvermogen en de inspiratie hoe jij dat per dag op een liefdevolle wijze kan aanpakken.

Beschrijving

Tijd voor een nieuw begin – Paperback 

Wil jij graag meer gaan leven vanuit je hart en in lijn met jouw Ware zelf? Wil jij de Wet van Aantrekkingskracht en andere universele wetten leren toepassen zonder al te veel moeite? Wil jij graag op een liefdevolle, ongemerkte wijze werken aan jouzelf? Dan heb jij met Tijd voor een nieuw begin van healer, inspirator en trainer Marleen te Vaanholt een verbluffend eenvoudig en doeltreffend middel in handen.

Tijd voor een nieuw begin is de derde bundel van een selectie van Marleens dagelijkse inspirerende en motiverende teksten. Je kan hiermee jezelf en jouw leven op een liefdevolle en luchtige wijze onderzoeken. Het brengt je in contact met je Ware Zelf, jouw Innerlijke kompas en jouw gevoel. Het geeft jou de kracht, het (zelf)vertrouwen, doorzettingsvermogen en de inspiratie hoe jij dat per dag op een liefdevolle wijze kan aanpakken. Daarnaast helpen deze teksten jou ongemerkt de Universele wetten te leren begrijpen en toe te passen.

Of je nu deze bundel leest van voor naar achteren of iedere dag op gevoel een pagina pakt, je zal zien, dat je ongemerkt aan het denken wordt gezet. Zelfs als je de teksten alleen maar leest, dan gaan ze toch daarna doorwerken op je onderbewuste en ga je eigenlijk toch stiekem en ongemerkt met de boodschap aan de slag.

Dat is nu de kracht van Marleens teksten en ander werk. Ze raken je op diepere lagen. Ze zetten jou in je kracht. Ze moedigen jou aan om door te pakken, hoe moeilijk sommige stappen soms ook lijken. Ze helpen jou op jouw eigen tijd en wijze de ruimte in jezelf te vinden om die volgende stap van groei te gaan maken die jij vandaag kan maken. En dan niet omdat het moet, maar omdat jij ervoor kiest en gelooft in jouzelf.

Marleen te Vaanholt’s dagelijkse inspirerende teksten zijn voor velen een grote steun in hun proces van groei. En nu met deze bundel Tijd voor een nieuw begin kan jij die teksten erbij pakken die jij vandaag nodig hebt om jouw volgende stap te zetten in jouw eigen persoonlijke pad van groei.

Ook verkrijgbaar bij jouw lokalen boekhandel in Nederland of België of via Bol.com, Bruna, Ako, Read Shop en nog veel meer.

Speciale boodschap er gratis bij

Alleen als jij rechtstreeks bij Walking my Revolution een boek aanschaft, dan krijg je er ook speciale persoonlijke afgestemde boodschap bij van Marleen te Vaanholt. Als je het boek aan iemand anders cadeau wil geven, vermeld dan de voornaam van die persoon in het veld “Opmerking en Marleen te Vaanholt, schrijft dan speciaal voor diegene de boodschap.

Bestel jouw exemplaar nu!

Bestel het boek Tijd voor een nieuw begin van Marleen te Vaanholt nu en krijg binnen 1 – 2 werkdagen het boek in huis.

 • ISBN: 9789492632111
 • Pagina’s: 121
 • Verzendkosten: NL € 2,99 + BE: € 5:99.

Of bestel het als onderdeel van de nieuwe, uitgebreide Dagelijkse Inspiratie Giftpack 2 en ontvang alle drie de bundels met dagelijkse inspiratie teksten voor geen € 37,50, maar € 32,50!

Extra informatie

Gewicht 0.155 kg
Afmetingen 19 × 13 × 1 cm
Uitvoering

paperback

Omvang

121 pag.

Prijs

€ 12,50

Verschijnt

30 oktober 2018

Afbeeldingen

nee

ISBN

9789492632043

NUR

728 Spiritualiteit

1 beoordeling voor Tijd voor een nieuw begin – Paperback

 1. Savannah Engelenberg (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb nog lang niet alle teksten gelezen, maar ik voel me nu al heel rijk met dit heerlijke boekje!

  Ik sla het boekje meestal open op een willekeurige bladzijde en dat wat ik lees is vaak zo passend. Soms, zoals vandaag, kijk ik in de inhoud welke titel er voor mij uitspringt en dan lees ik die.

  Dit keer viel mijn oog op ´Heb vertrouwen´. Terwijl ik kijk welke pagina ik moet openen om de bijpassende tekst te lezen voel ik een rilling door me heen gaan: 33. Hét getal dat ik met mijn recent overleden vriendin heb afgesproken om mij te laten weten dat ze bij me is. Het getal dat sinds haar dood heel, heel vaak in mijn leven verschijnt op momenten dat ik aan haar denk.

  Vlak voor ik het boekje opensloeg zag ik mijn vriendin heel helder voor ogen en voelde ik een diep gemis. De tranen staan weer in mijn ogen terwijl ik dit ‘toe-val’ beschrijf.

  De korte tekst op blz. 33 is precies dat wat ik nodig heb op dit moment in mijn leven waarin veel in beweging is. Ja, ik heb vertrouwen! Alles komt goed.

  Dank je wel lieve Marleen, voor jouw inspirerende, motiverende, rustgevende teksten.

  Dankbare groet,
  Savannah

  PS. Bijzonder detail is dat deze zelfde vriendin mij enkele jaren geleden in contact heeft gebracht met jou Marleen… 🙂

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…