fbpx

Nederlands | Paperback, druk 2 | Auteur: Marleen te Vaanholt | ISBN 9789493632401 | 114 pagina’s met illustraties

💠 Merk jij de verschillende Tekens van Liefde wel voldoende op?

💠 Leef jij graag meer vanuit je hart en in lijn met jouw Ware zelf?

💠 Wil jij de Wet van Aantrekkingskracht en andere universele wetten leren toepassen zonder al te veel moeite?

💠 Werk jij graag op een liefdevolle, ongemerkte wijze aan jouzelf?

Dan heb jij met Tekens van Liefde! van healer, inspirator en soul coach Marleen te Vaanholt een verbluffend eenvoudig en doeltreffend middel in handen.

Tekens van Liefde! is alweer de tweede bundel van een selectie van Marleen te Vaanholts dagelijkse inspirerende en motiverende teksten. Je kan hiermee jezelf en jouw leven op een liefdevolle en luchtige wijze onderzoeken. Het brengt je in contact met je Ware Zelf, jouw Innerlijke kompas en jouw gevoel. Het geeft jou de kracht, het (zelf)vertrouwen, doorzettingsvermogen en de inspiratie hoe jij dat per dag op een liefdevolle wijze kan aanpakken. Daarnaast helpen deze teksten jou ongemerkt de Universele wetten te leren begrijpen en toe te passen.

Hoe gebruik je tekens van Liefde?

Of je nu deze bundel leest van voor naar achteren of iedere dag op gevoel een pagina pakt, je zal zien, dat je ongemerkt aan het denken wordt gezet. Zelfs als je de teksten alleen maar leest, dan gaan ze toch daarna doorwerken op je onderbewuste en ga je eigenlijk toch stiekem en ongemerkt met de boodschap aan de slag.

Dat is nu de kracht van Marleens teksten en ander werk. Ze raken je op diepere lagen. Zij zetten jou in je kracht. Ze moedigen jou aan om door te pakken, hoe moeilijk sommige stappen soms ook lijken. Zij helpen jou op jouw eigen tijd en wijze de ruimte in jezelf te vinden om die volgende stap van groei te gaan maken die jij vandaag kan maken. En dan niet omdat het moet, maar omdat jij ervoor kiest en gelooft in jouzelf.

Marleen te Vaanholt’s dagelijkse inspirerende teksten zijn voor velen een grote steun in hun proces van groei. En nu met deze bundel Tekens van Liefdekan jij die teksten erbij pakken die jij vandaag nodig hebt om jouw volgende stap te zetten in jouw eigen persoonlijke pad van groei.

Speciale boodschap er gratis bij

Alleen als jij rechtstreeks bij Walking my Revolution dit boek aanschaft, dan krijg je er ook speciale persoonlijke afgestemde boodschap bij van Marleen te Vaanholt. Als je het boek aan iemand anders cadeau wil geven, vermeld dan de voornaam van die persoon in het veld Opmerkingen. Marleen te Vaanholt, schrijft dan speciaal voor diegene de boodschap.

Wat lezers zeggen…

Tekens van Liefde

Paperback, druk 2

Inspirerende en motiverende teksten waarmee jij de principes toepast van de Wet van Aantrekkingskracht, universele wetten, leven vanuit je hart, luisteren naar je Innerlijke Kompas, afstemmen en visualiseren. 

17,50

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tekens van Liefde”

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen
  • Verzendkosten Nederland: € 2,50. Bij bestellingen boven de € 20 gratis verzending.
  • Verzenkosten België: € 4,50 en Duitsland € 5,99. Bij bestellingen boven de resp. € 30 of 35 gratis verzending.
  • Verzendkosten Frankrijk, Spanje en Portugal: standaard korting op de verzendprijs. Bij bestellingen boven de € 35 wordt die korting hoger. Boven de € 75 gratis verzending.

Verzending binnen 1 – 2 werkdagen.

Wacht even!


krijf direct 10% korting