fbpx
Aanbieding!

Jozefs Combipakket (Paperback)

30,00

Bestel met het Jozefs Combipakket 1 in één keer de boeken Doodgewoon en Jozef vertelt verder van José den Ronde-van Dun over Jozef en zijn eenvoudige, krachtige boodschappen over Thuis, dood gaan en het beste halen uit het leven hier op aarde.

Artikelnummer: Jozef-combipakket-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Het boek Doodgewoon

Het eerste boek in het Jozefs Combipakket is het boek Doodgewoon. Daarin deelt José den Ronde-van Dun met jou haar gesprekken met haar overleden jeugdvriend Jozef, waardoor je een bijzondere inkijk krijgt in doodgaan, het hiernamaals, het Thuis en wat je als overledene kan betekenen voor je dierbaren.

Jozef deelt zijn visie over vele aardse zaken, geeft tips hoe je meer kan genieten van het leven en meer uit je eigen leven kan gaan halen. Jozef doet dat op korte, krachtige wijze. Hij geeft je advies en laat het aan jou over wat je er mee doet. Maar natuurlijk herinnert hij je er graag aan, dat als jij nu de kans niet neemt om jouw lessen te leren, dat die lessen dan later in dit leven of in je volgende leven gewoon terugkomen.

Daarnaast vertelt Jozef ook over hoe het hiernamaals er uit ziet, wat je daar als taken kan doen en wat er met je gebeurt als je doodgaat en hoe hij dit zelf heeft ervaren.

Al met al is dit een boek dat je op eenvoudige wijze kennis laat maken met leven, de dood en Thuis. Het laat je zien, dat het allemaal eigenlijk doodgewoon en logisch is en niet iets is waar jij angst voor hoeft te hebben, maar waar je op jouw tijd naar uit mag zien.

Het boek ‘Jozef vertelt verder’

Het tweede boek in het Jozefs Combipakket is het boek is Jozef vertelt verder. Daarin deelt José den Ronde-van Dun haar gesprekken met haar overleden jeugdvriend Jozef. Na haar eerste boek Doodgewoon wil Jozef graag nóg dieper ingaan op onderwerpen zoals Thuis en de manier van leven op aarde. Hij werkt nu samen met een leermeester die zelf op aarde geleefd heeft. Zo willen ze samen de mensheid nog beter van dienst te zijn.

Met dit boek wil Jozef de mensen in deze tijd ondersteunen en het leven lichter maken. Hij vertelt hoe hij het wereldbeeld momenteel ziet en kaart vele belangrijke thema’s aan. De onderwerpen laten je nadenken over jezelf en hoe je in het leven staat. Zo kun je alles vanuit een ander oogpunt bekijken en kun je meer uit je leven halen. Dat is echter geheel aan jou.

Door alle gesprekken over Thuis, kun je bemerken dat dit iets is om naar uit te kijken en waar je blij van wordt. De bedoeling van het boek is om de angst voor de dood en het leven weg te nemen. Jozef vertelt alles kort maar krachtig, zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Bestel met korting

Koop beide boeken van José den Ronde-van Dun in één keer en betaal alleen bij ons geen € 35, maar € 30!

Gratis verzending voor NL + BE

Binnen 1 werkdag verzonden

Paperback

                       

inkijkexemplaar    inkijkexemplaar

✅ Veilig betalen via Mollie betaalprovider

mollie-betalingen

Extra informatie

Auteur

José den Ronde – van Dun

Titel

Doodgewoon, Jozef vertelt verder

Formaat

Genre

,

Taal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jozefs Combipakket (Paperback)” te beoordelen