fbpx

Onze hoogwaardige Giclée Reproducties worden met zorg speciaal op bestelling voor jou gemaakt. Jouw bestelling is in 7 -10 werkdagen verzendklaar.

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Hoogwaardige Giclée reproductie van het schilderij De Lichtbrenger van Joke Slagmolen

Al vanaf 139,00

Over het origineel

Joke Slagmolen | Serie: Atlantis | Origineel: 50 x 70 cm | incl. certificaat + boodschap

Dit is het schilderij De Lichtbrenger van kunstenares Joke Slagmolen. De Lichtbrenger is verbonden met het licht van Atlantis. Dat licht komt weer terug op aarde via de Lichtbrenger om de hemel op aarde te creëren. Je ziet daarom de lichtstad Atlantis onderaan in de afbeelding.

Voel jij je aangesproken door dit schilderij van De Lichtbrenger van Joke Slagmolen? Dan is de kans groot dat jij leefde in de tijd van de vernietiging van Atlantis, Je bent nu terug op aarde om het licht van Atlantis in jezelf te bevrijden en daarmee ga je de verbinding aan met alle atlanticus op aarde.

De Lichtbrenger kan je daarbij helpen. Bestel haar dan vandaag nog als hoogwaardige Giclée fotoafdruk op canvas, dibond, aluminium of acrylglas, inclusief bijpassend ophangsysteem. Maak daarna de keuze van de maat en laat het als je wil meteen ook inlijsten.

Je krijgt dan niet alleen het schilderij in jouw gekozen uitvoering met certificaat van echtheid en kleurgarantie, maar ook nog per mail een boodschap van De Lichtbrenger.

Hoogwaardige Giclée Kunstdruk met certificaat

Dit schilderij van Joke Slagmolen wordt als Giclée gereproduceerd met een geavanceerde 12-kleurenprinter die de pigmentinkten laagje voor laagje op het canvas of papier sproeit. Door dit grote kleurenspectrum en de hoge resolutie wordt het origineel heel dicht benaderd.

De gebruikte pigmentinkten zijn Uv-bestendig waardoor er geen verkleuring kan ontstaan. De kleuren blijven dus altijd mooi. Daarom geven we er onbeperkte garantie op en krijg je er ook een certificaat van echtheid bij!

  • Haarscherpe 12-kleuren gicléeprint
  • 100 jaar kleurgarantie
  • Meerdere malen handmatig gevernist

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.