fbpx

Onze hoogwaardige Giclée Reproducties worden met zorg speciaal op bestelling voor jou gemaakt. Jouw bestelling is in 7 -10 werkdagen verzendklaar.

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Hoogwaardige Giclée reproductie van het schilderij Engel van het Water van Joke Slagmolen

Al vanaf 159,00

Over het origineel

Joke Slagmolen | Serie: Engelen, Atlantis | Origineel: 60 x 80 cm | incl. certificaat + boodschap

Dit is het schilderij Engel van het water van kunstenares Joke Slagmolen. Wanneer dit schilderij met jou resoneert, dan is de kans groot dat jij zelf ook een engel van Atlantis bent en dat het tijd is om je dat te gaan herinneren. Vraag daarom de Engel van het water om hulp. Dan helpt zij je om je te openen vanuit de stroom van het water naar de stroom naar je hart en je ziel.

Boven de Engel van het water zie je de coderingen van het water. De ammoniet staat voor het eeuwigdurende doorstromen van het water. En water is licht, water is leven, water is kracht.

Voel jij je aangesproken door het schilderij Engel van het water van kunstenares Joke Slagmolen? Bestel haar dan vandaag nog als hoogwaardige giclée fotoafdruk op canvas, dibond, aluminium of acrylglas, inclusief bijpassend ophangsysteem. Maak daarna de keuze van de maat en laat het als je wil meteen ook inlijsten.

Je krijgt dan niet alleen het schilderij in jouw gekozen uitvoering met certificaat van echtheid en kleurgarantie, maar ook nog per mail een boodschap van de Engel van het water.

Hoogwaardige Giclée Kunstdruk met certificaat

Dit schilderij van Joke Slagmolen wordt als Giclée gereproduceerd met een geavanceerde 12-kleurenprinter die de pigmentinkten laagje voor laagje op het canvas of papier sproeit. Door dit grote kleurenspectrum en de hoge resolutie wordt het origineel heel dicht benaderd.

De gebruikte pigmentinkten zijn Uv-bestendig waardoor er geen verkleuring kan ontstaan. De kleuren blijven dus altijd mooi. Daarom geven we er onbeperkte garantie op en krijg je er ook een certificaat van echtheid bij!

  • Haarscherpe 12-kleuren gicléeprint
  • 100 jaar kleurgarantie
  • Meerdere malen handmatig gevernist
Engel van het water woonkamer-bank

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Engel van het Water – Joke Slagmolen”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.