fbpx

Marleen’s Reis langs essentiële oliën – 1 Het begin

Ik ben zo enorm in een flow, dat het ene na het andere nieuwe project op mijn pad komt en met gemak vorm krijgt. En eenmalig deel ik met jou uitgebreid een hele mail èn VLOG over de nieuwe toevoeging van essentiële oliën aan het assortiment van Walking my Revolution.

Ik ben nu al weer 7 jaar actief op het spirituele vlak en door die jaren heen kwamen ook steeds de essentiële oliën langs. Ik werd vooral getrokken door de oliën van doTERRA, maar altijd kwam er wel weer wat tussen. Of zoals in 2015, ik kocht al wel boeken en begon me in de materie te verdiepen, benutte de samples, maar ik zette niet de stap naar het kopen van die oliën, laat staan ambassadeur worden.

Maar dankzij de enorme ontwikkelingen van de afgelopen maanden, die mede mogelijk zijn geworden door die fantastische healingen en de Energie Blokkade Transformatie Scan, verdwijnt de ene blokkade na de andere, en het ene smoesje of excuus na de andere als sneeuw voor de zon.

Dus toen ik vrijdag door een Duitse kennis Sylvester werd benaderd of ik zin en tijd had om hem te ontmoeten in Amsterdam, voelde ik ineens dat ik voor dit gesprek moest gaan. Aangezien ik super intuïtief ben, luister ik naar dat gevoel als dat kan en dus zat ik gistermiddag uren in gesprek.

Sylvester had zo enorm veel nieuwe dingen te vertellen en liet me ook een lijn zien en ervaren van doTERRA die nieuwe voor mij was. Ik zag daar gelijk enorm veel mogelijkheden in voor velen van jullie. Als je sommige van die nieuwe rollers zou gaan benutten, dan kan jij jezelf ook door de dag heen veel beter en optimaler ondersteunen.
Die informatie kwam bovenop verschillende video’s die lieten zien hoe maatschappelijk betrokken dit bedrijf is bij de hele keten van het begin tot het eind en toen was ik om.

In plaats van iets aan te horen waar ik misschien in 2019 wat mee wou gaan doen, besloot ik gisteren al producten te bestellen en zelf een ambassadeur worden. Ik heb daardoor ook meteen al een website waar jij en ik zelf de producten van doTERRA kunnen bestellen.

Alleen door die vervelende wetgeving rondom alternatieve geneesmiddelen, staat er op die site alleen maar de naam en prijs van het product en verder niets. Daarvoor wordt je verwezen naar aparte boeken of ambassadeurs zoals ik die jou in je proces kunnen begeleiden.

Om die reden ben ik vandaag begonnen met de eerste aflevering van mijn vlogserie over essentiële oliën. De serie heet Marleen’s Reis langs Essentiële Oliën. Ik ga je daarin meenemen op mijn eigen ontdekkingstocht met de verschillende oliën. Hieronder vind je deel 1 de start:

Als jij die vlogserie + aanvullende informatie vanaf nu graag per mail wil ontvangen, dan kan jij je aanmelden voor de nieuwe nieuwsbrief over essentiële oliën.
Ik zal je daar ook op de hoogte houden over data van events. Ik wil namelijk op tour gaan om jou meer in persoon kennis te kunnen laten maken met mij en al mijn werk.
Verder wil ik graag ook doTERRA house parties gaan houden. Dus heb jij een groep van minimaal 4 personen die graag meer willen weten over essentiële oliën, neem dan contact met me op. Voor de hostess heb ik sowieso een speciale verrassing!
Heel veel liefs,
Marleen te Vaanholt