fbpx

Onze hoogwaardige Giclée Reproducties worden met zorg speciaal op bestelling voor jou gemaakt. Jouw bestelling is in 7 -10 werkdagen verzendklaar.

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Hoogwaardige Giclée Reproductie van het schilderij Anna van Anneke de Lang

Al vanaf 139,00

Over het origineel

Anneke de Lang | Serie: Bijbelse figuren | Origineel: 60 x 60 cm | incl. certificaat

Anna is de moeder van Maria Magdalena en Anneke de Lang voelde zich geroepen om ook haar af te beelden voor haar serie met leden van de heilige familie. Anna heeft voor jou als boodschap: Laat de magie van de Zon door je heen stromen en sta het toe om zo in eenheid te zijn met de zachte kanten van jezelf. Je innerlijke Zon heeft zoveel kracht. Samen met je zachte kant van jezelf geeft het je vleugels van liefde en vrijheid. Laat zorgen los en wees zorgzaam voor jezelf. Dan komen de mooie dingen naar je toe!

Voel jij je aangetrokken tot Anna? Bestel haar dan vandaag nog als hoogwaardige Giclée fotoafdruk op canvas, dibond, aluminium of acrylglas, inclusief bijpassend ophangsysteem. Maak daarna de keuze van de maat en laat het als je wil meteen ook inlijsten.

Hoogwaardige Giclée Kunstdruk

Dit schilderij van Anneke de Lang wordt als Giclée gereproduceerd met een geavanceerde 12-kleurenprinter die de pigmentinkten laagje voor laagje op het canvas of papier sproeit. Door dit grote kleurenspectrum en de hoge resolutie wordt het origineel heel dicht benaderd.

De gebruikte pigmentinkten zijn Uv-bestendig waardoor er geen verkleuring kan ontstaan. De kleuren blijven dus altijd mooi. Daarom geven we er onbeperkte garantie op en krijg je er ook een certificaat van echtheid bij!

  • Haarscherpe 12-kleuren gicléeprint
  • 100 jaar kleurgarantie
  • Meerdere malen handmatig gevernist

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anna – Anneke de Lang”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.