fbpx

Online programma Blokkades herkennen en helen

29,95

Beschrijving

Ga zelf direct aan de slag met de zelf-hulp-training Blokkades herkennen en helen

Wil jij moeiteloos, snel en effectief jouw blokkades gaan herkennen en doorbreken? Maak dan gebruik van de zelf-hulp-training Blokkades herkennen en helen.

Marleen te Vaanholt heeft deze korte, maar zeer krachtige zelf-hulp-training speciaal voor jou gemaakt op basis van die informatie en methoden die haar zelf ook het meest vooruit hebben geholpen. Alleen dan wel in essentie waardoor jij zelf niet al die boeken, training en methoden hoeft te gaan lezen en testen. Marleen geeft jou nu precies dat wat echt nodig is om te begrijpen en alleen die methoden die echt merkbaar effectief èn snel en praktisch zijn. Daardoor kan jij nu zelf grip krijgen over iedere situatie en zelf een groot deel van jouw blokkades doelbewust, snel en makkelijk gaan transformeren.

De inhoud van Blokkades herkennen en helen is effectief door veelzijdigheid

De krachtige zelf-hulp-training Blokkades herkennen en helen bestaat uit:

  • een ebook over blokkades herkennen en helen;
  • twee speciaal opgenomen video’s van ieder ca. 30 minuten over blokkades herkennen en helen;
  • audio’s;
  • verschillende methoden en tools die jou gaan helpen om moeiteloos jouw blokkades te transformeren binnen 2 – 20 minuten;
  • een door Marleen te Vaanholt geschreven universeel afstemscript;

Alles is gebundeld door het ebook, dus je hebt alle links naar de video’s en audio’s altijd en overal bij de hand. En doordat je nu zowel beeld, tekst en audio hebt, is er altijd wel een manier om de informatie tot je te nemen die precies past bij jouw manier van leren.

Bestel hem nu en je kan na verwerking van jouw betaling direct ermee aan de slag. Je krijgt namelijk direct na ontvangst van de betaling een aparte mail met jouw downloadgegevens!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online programma Blokkades herkennen en helen” te beoordelen

Andere suggesties…