fbpx

Nederlands | E-boekook beschikbaar als paperback of in combipakket | Auteur: José den Ronde – van Dun | ISBN 9789492632081 | EPUB

In Doodgewoon deelt José den Ronde – van Dun met jou haar gesprekken met haar overleden jeugdvriend Jozef, waardoor je een bijzondere inkijk krijgt in doodgaan, het hiernamaals, het Thuis en wat je als overledene kan betekenen voor je dierbaren.

Jozef deelt zijn visie over vele aardse zaken, geeft tips hoe je meer kan genieten van het leven en meer uit je eigen leven kan gaan halen. Jozef doet dat op korte, krachtige wijze. Hij geeft je advies en laat het aan jou over wat je er mee doet. Maar natuurlijk herinnert hij je er graag aan, dat als jij nu de kans niet neemt om jouw lessen te leren, dat die lessen dan later in dit leven of in je volgende leven gewoon terugkomen.

Daarnaast vertelt Jozef ook over hoe het hiernamaals er uit ziet, wat je daar als taken kan doen en wat er met je gebeurt als je doodgaat en hoe hij dit zelf heeft ervaren.

Al met al is dit een boek dat je op eenvoudige wijze kennis laat maken met leven, de dood en Thuis. Het laat je zien, dat het allemaal eigenlijk doodgewoon en logisch is en niet iets is waar jij angst voor hoeft te hebben, maar waar je op jouw tijd naar uit mag zien.

Recensies

Recensie door Perfecte Buren: lees artikel

Wat lezers zeggen

Direct na het uitkomen, kwamen meteen al reacties binnen van lezers over het boek Doodgewoon van José den Ronde – van Dun. Dit is wat lezers zoal zeggen:

Doodgewoon

Ebook | paperback | combipakket

Gesprekken met overleden jeugdvriend Jozef over doodgaan, het hiernamaals, het Thuis en wat je als overledene kan betekenen voor je dierbaren.

8,50

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Doodgewoon”

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Digitale producten als trainingen, meditaties en e-boeken zijn direct naar bestelling beschikbaar via “Mijnaccount”.

Wacht even!


krijf direct 10% korting