fbpx

Jozef vertelt verder (Paperback)

(3 klantbeoordelingen)

17,50

In Jozef vertelt verder deelt José den Ronde – van Dun haar gesprekken met haar overleden jeugdvriend Jozef. Na haar eerste boek Doodgewoon wil Jozef graag nóg dieper ingaan op onderwerpen zoals Thuis en de manier van leven op aarde. Hij werkt nu samen met een leermeester die zelf op aarde geleefd heeft. Zo willen ze samen de mensheid nog beter van dienst te zijn.

Artikelnummer: Jozef-vertelt-pb Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Paperback | Ook beschikbaar als ebook

Met dit boek wil Jozef de mensen in deze tijd ondersteunen en het leven lichter maken. Hij vertelt hoe hij het wereldbeeld momenteel ziet en kaart vele belangrijke thema’s aan. De onderwerpen laten je nadenken over jezelf en hoe je in het leven staat. Zo kun je alles vanuit een ander oogpunt bekijken en kun je meer uit je leven halen. Dat is echter geheel aan jou.

Door alle gesprekken over Thuis, kun je bemerken dat dit iets is om naar uit te kijken en waar je blij van wordt. De bedoeling van het boek Jozef vertelt verder van José den Ronde – van Dun is om de angst voor de dood en het leven weg te nemen. Jozef vertelt alles kort maar krachtig, zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Wat lezers zeggen

Ook op het boek Jozef vertelt verder van José den Ronde – van Dun zijn vele reacties binnengekomen. Dit is wat lezers zeggen:

Joke  Lieve José, mag ik jou en Jozef bedanken voor de wijze inzichten en adviezen? Het heeft mij veel inspiratie en herkenning gebracht. Nu gaat het boek op mijn leestafel, net als de vorige die ik dagelijks pak en een verhaal lees. Nogmaals dank je wel, het verrijkt mijn leven.

Marieke  En… uit. Wat een prachtige boodschappen van Jozef. En jeetje het leek haast wel persoonlijk voor mij geschreven! Zo veel dingen waar ik mee zit of mee te maken heb, werden hier in besproken en uitgelegd. Over loslaten, creativiteit, familie, zorgen maken enz. Het was allemaal zo raak, het resoneerde enorm met mij. Ik haal er echt veel kracht en wijsheid uit. Ik ga het binnenkort nog een keer opnieuw lezen.

Ilse  Lieve José, wederom een prachtig mooi verwoord boek, over alles wat er speelt momenteel, en waar vele zoveel baat bij hebben om dit te lezen. Ik heb werkelijk waar weer enorm genoten van deze interessante onderwerpen wat mij ook weer een fijn gevoel geeft.

Veronica  Het is ook weer een heel mooi boek, waar we allemaal wat aan hebben. Zoveel mooie boodschappen met inhoud en waar we weer van leren. Wij zijn er blij mee, mijn zus en ik en dan nog de mooie boodschappen extra van Jozef via je website. Je bent een Engel voor iedereen.

Recensies

Recensie door Perfecte Buren: lees artikel

Bestel nu

✅ Paperback | Ook beschikbaar als ebook

✅ Binnen 1 werkdag verstuurd.

✅ Verzendkosten: NL € 2,99 + BE: € 5:99. Boven de € 20 gratis verzending.

   

inkijkexemplaar

Direct beschikbaar in mailbox en ‘Mijn Account’

✅ Veilig betalen via Mollie betaalprovider

mollie-betalingen

Extra informatie

Titel

Jozef vertelt verder

Auteur

Jose den Ronde – van Dun

Formaat

Pagina's

132 pag.

Genre

,

Taal

ISBN

9789492632142

3 beoordelingen voor Jozef vertelt verder (Paperback)

 1. hildevc (geverifieerde eigenaar)

  “Jozef vertelt verder” leest even vlot als “Doodgewoon”.
  Een goed vervolg op “Doodgewoon”. Het geeft je het gevoel van verdieping.
  Ondanks dat het korte boodschappen/verhalen zijn, komen deze op een concrete manier door naar jezelf. Het doet je nadenken over eenvoudige dagelijkse dingen waar we ons druk over maken. De afwisseling laat je graag verder lezen en door het gebruik van niet te volle bladzijde met letters brengt dit rust.
  Voordat je het weet ben je verder in het boek en kan je verschillende boodschappen tot je bewustzijn laten komen.
  Veel leesgenot!

 2. Marleen

  Lieve José, mag ik jou en Jozef bedanken voor de wijze inzichten en adviezen? Het heeft mij veel inspiratie en herkenning gebracht. Nu gaat het boek op mijn leestafel, net als de vorige die ik dagelijks pak en een verhaal lees. Nogmaals dank je wel, het verrijkt mijn leven. joke

 3. Marleen

  Het is ook weer een heel mooi boek, waar we allemaal wat aan hebben. Zoveel mooie boodschappen met inhoud en waar we weer van leren. Wij zijn er blij mee, mijn zus en ik en dan nog de mooie boodschappen extra van Jozef via je website. Je bent een Engel voor iedereen. Veronica

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…