fbpx

Nederlands | paperback, ook beschikbaar als e-boek en combipakket | Auteur: José den Ronde – van Dun | ISBN 9789492632142 | 132 pag.

In Jozef vertelt verder deelt José den Ronde – van Dun haar gesprekken met haar overleden jeugdvriend Jozef. Na haar eerste boek Doodgewoon wil Jozef graag nóg dieper ingaan op onderwerpen zoals Thuis en de manier van leven op aarde. Hij werkt nu samen met een leermeester die zelf op aarde geleefd heeft. Zo willen ze samen de mensheid nog beter van dienst te zijn.

Met dit boek wil Jozef de mensen in deze tijd ondersteunen en het leven lichter maken. Hij vertelt hoe hij het wereldbeeld momenteel ziet en kaart vele belangrijke thema’s aan. De onderwerpen laten je nadenken over jezelf en hoe je in het leven staat. Zo kun je alles vanuit een ander oogpunt bekijken en kun je meer uit je leven halen. Dat is echter geheel aan jou.

Door alle gesprekken over Thuis, kun je bemerken dat dit iets is om naar uit te kijken en waar je blij van wordt. De bedoeling van het boek Jozef vertelt verder van José den Ronde – van Dun is om de angst voor de dood en het leven weg te nemen. Jozef vertelt alles kort maar krachtig, zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Recensies

Recensie door Perfecte Buren: lees artikel

Wat lezers zeggen

Ook op het boek Jozef vertelt verder van José den Ronde – van Dun zijn vele reacties binnengekomen. Dit is wat lezers zeggen:

Jozef vertelt verder

Paperback | ebook en combipakket

Boodschappen van Jozef over sterven, het Hiernamaals en tips voor het leven op aarde.

17,50

Reviews

There are no reviews yet.

Add a review

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Verzendkosten: NL € 2,50 + BE: € 4,99. Bij bestellingen boven resp. 20 of 30 euro gratis verzending.

Verzending binnen 1 – 2 werkdagen.