fbpx

Jozef vertelt verder

Paperback | ebook en combipakket

Boodschappen van Jozef over sterven, het Hiernamaals en tips voor het leven op aarde.

17,50

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen
 • Verzendkosten Nederland: € 2,50. Bij bestellingen boven de € 20 gratis verzending.
 • Verzenkosten België: € 4,50 en Duitsland € 5,99. Bij bestellingen boven de resp. € 30 of 35 gratis verzending.
 • Verzendkosten Frankrijk, Spanje en Portugal: standaard korting op de verzendprijs. Bij bestellingen boven de € 35 wordt die korting hoger. Boven de € 75 gratis verzending.

Verzending normaal gesproken binnen 1 – 2 werkdagen, maar van 28 mei – 11 juni 2024 is de uitgeverij wegens vakantie gesloten. Boekbestellingen worden pas vanaf 12 juni 2024 uitgeleverd.

Nederlands | paperback, ook beschikbaar als e-boek en combipakket | Auteur: José den Ronde – van Dun | ISBN 9789492632142 | 132 pag.

In Jozef vertelt verder deelt José den Ronde – van Dun haar gesprekken met haar overleden jeugdvriend Jozef. Na haar eerste boek Doodgewoon wil Jozef graag nóg dieper ingaan op onderwerpen zoals Thuis en de manier van leven op aarde. Hij werkt nu samen met een leermeester die zelf op aarde geleefd heeft. Zo willen ze samen de mensheid nog beter van dienst te zijn.

Met dit boek wil Jozef de mensen in deze tijd ondersteunen en het leven lichter maken. Hij vertelt hoe hij het wereldbeeld momenteel ziet en kaart vele belangrijke thema’s aan. De onderwerpen laten je nadenken over jezelf en hoe je in het leven staat. Zo kun je alles vanuit een ander oogpunt bekijken en kun je meer uit je leven halen. Dat is echter geheel aan jou.

Door alle gesprekken over Thuis, kun je bemerken dat dit iets is om naar uit te kijken en waar je blij van wordt. De bedoeling van het boek Jozef vertelt verder van José den Ronde – van Dun is om de angst voor de dood en het leven weg te nemen. Jozef vertelt alles kort maar krachtig, zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Recensies

Recensie door Perfecte Buren: lees artikel

Wat lezers zeggen

Ook op het boek Jozef vertelt verder van José den Ronde – van Dun zijn vele reacties binnengekomen. Dit is wat lezers zeggen:

4 reviews for Jozef vertelt verder

5.00 out of 5 stars

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
 1. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Theo Corpeleijn

  Zienswijze

  In dit boek een verdieping in het leven zoals dit op aarde wordt geleefd . Het hoe en waarom zoals dit door de overledenen wordt gezien. Een zeer verhelderende visie !

 2. Reviewer profile image

  Marleen

  Het is ook weer een heel mooi boek, waar we allemaal wat aan hebben. Zoveel mooie boodschappen met inhoud en waar we weer van leren. Wij zijn er blij mee, mijn zus en ik en dan nog de mooie boodschappen extra van Jozef via je website. Je bent een Engel voor iedereen. Veronica

 3. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Marleen

  Lieve José, mag ik jou en Jozef bedanken voor de wijze inzichten en adviezen? Het heeft mij veel inspiratie en herkenning gebracht. Nu gaat het boek op mijn leestafel, net als de vorige die ik dagelijks pak en een verhaal lees. Nogmaals dank je wel, het verrijkt mijn leven. joke

 4. Reviewer profile image
  5 out of 5

  hildevc (verified owner)

  “Jozef vertelt verder” leest even vlot als “Doodgewoon”.
  Een goed vervolg op “Doodgewoon”. Het geeft je het gevoel van verdieping.
  Ondanks dat het korte boodschappen/verhalen zijn, komen deze op een concrete manier door naar jezelf. Het doet je nadenken over eenvoudige dagelijkse dingen waar we ons druk over maken. De afwisseling laat je graag verder lezen en door het gebruik van niet te volle bladzijde met letters brengt dit rust.
  Voordat je het weet ben je verder in het boek en kan je verschillende boodschappen tot je bewustzijn laten komen.
  Veel leesgenot!

Add a review

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.