fbpx

Ouvertures van een ver verleden (Paperback)

22,50

In de autobiografische roman ‘Ouvertures van een ver verleden’ van Christine Urbach volg je het leven en de familiegeschiedenis van Harrie, een in Nederlands-Indië geboren Nederlander met Nederlands-Indische ouders. Via zijn ogen ga je terug naar het verleden en via de ogen van zijn dochter ontdek je de effecten op de familie en wat er nog van het verleden in Indonesië over is.

Artikelnummer: Ouvertures-PB Categorie:

Beschrijving

Paperback | Ook verkrijgbaar als ebook

In de autobiografische roman ‘Ouvertures van een ver verleden’ volg je het leven en de familiegeschiedenis van Harrie, een in Nederlands-Indië geboren Nederlander met Nederlands-Indische ouders. Door zijn ogen en door de zoektocht van zijn dochter Sofie kijk je mee in het heden en het verleden van Harrie en ontvouwt zich een meeslepend verhaal van zijn jeugd in Nederlands- Indië. Je bent getuige van de impact van de tweede wereldoorlog, cultuur en afkomst op het gezin en wat er voor nodig was om bij elkaar te blijven en te overleven.

Verder ontdek je in ‘Ouvertures van een ver verleden’ hoe de keuzes van anderen en gebrek aan eigen keuzevrijheid het leven van Harrie zodanig heeft bepaald, dat hij niet het leven kon gaan leven waar hij zo naar verlangde. Zowel toen het gezin moest overleven in de oorlog en later bij het opbouwen van een nieuw bestaan zowel in de Republiek Indonesië als hier in Nederland. Juist daardoor staat Harrie ook stil bij zijn familiegeschiedenis en merkt hij op hoe het verlangen naar een beter leven en jezelf meer kansen geven als een rode draad door zijn familiegeschiedenis loopt.

Ga in ‘Ouvertures van een ver verleden’ mee op deze unieke reis van Harries leven. Leef van dichtbij mee met de gelukkige momenten, de onmacht, het verdriet en de hoop. Ervaar hoe het leven van een gewone man toch antwoord geven op de Sofies vraag “Wie ben ik om wie ik ben?” en hoe dat ook nu nog in latere generaties voortleeft.

Bestel nu

Bestel vandaag het boek Ouvertures van een ver verleden van Christine Urbach en het boek wordt binnen 1 werkdag verstuurd.

✅ Paperback | Ook verkrijgbaar als ebook

Verzendkosten: NL gratis, BE: € 4,99 of gratis bij bestellingen boven de 30 euro.

    Ouvertures-cover-pod-az

inkijkexemplaar

✅ Veilig betalen via Mollie betaalprovider

mollie-betalingen

Extra informatie

Titel

Ouvertures van een ver verleden

Auteur

Christine Urbach

Formaat

Pagina's

270 pag

Genre

Taal

ISBN

9789492632098

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ouvertures van een ver verleden (Paperback)” te beoordelen