fbpx

Doodgewoon

Paperback | b-keusdruk 2 | ebook  | combipakket

Gesprekken met overleden jeugdvriend Jozef, over doodgaan, het hiernamaals, het Thuis en wat je als overledene kan betekenen voor je dierbaren

17,50

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen
 • Verzendkosten Nederland: € 2,50. Bij bestellingen boven de € 20 gratis verzending.
 • Verzenkosten België: € 4,50 en Duitsland € 5,99. Bij bestellingen boven de resp. € 30 of 35 gratis verzending.
 • Verzendkosten Frankrijk, Spanje en Portugal: standaard korting op de verzendprijs. Bij bestellingen boven de € 35 wordt die korting hoger. Boven de € 75 gratis verzending.

Verzending normaal gesproken binnen 1 – 2 werkdagen, maar van 28 mei – 11 juni 2024 is de uitgeverij wegens vakantie gesloten. Boekbestellingen worden pas vanaf 12 juni 2024 uitgeleverd.

Nederlands | PaperbackOok beschikbaar als b-keus, druk 2ebook  of in combipakket | Auteur: José den Ronde – van Dun | ISBN 9789492632050| 142 pagina’s

In Doodgewoon deelt José den Ronde – van Dun met jou haar gesprekken met haar overleden jeugdvriend Jozef, waardoor je een bijzondere inkijk krijgt in doodgaan, het hiernamaals, het Thuis en wat je als overledene kan betekenen voor je dierbaren.

Jozef deelt zijn visie over vele aardse zaken, geeft tips hoe je meer kan genieten van het leven en meer uit je eigen leven kan gaan halen. Jozef doet dat op korte, krachtige wijze. Hij geeft je advies en laat het aan jou over wat je er mee doet. Maar natuurlijk herinnert hij je er graag aan, dat als jij nu de kans niet neemt om jouw lessen te leren, dat die lessen dan later in dit leven of in je volgende leven gewoon terugkomen.

Daarnaast vertelt Jozef ook over hoe het hiernamaals er uit ziet, wat je daar als taken kan doen en wat er met je gebeurt als je doodgaat en hoe hij dit zelf heeft ervaren.

Al met al is dit een boek dat je op eenvoudige wijze kennis laat maken met leven, de dood en Thuis. Het laat je zien, dat het allemaal eigenlijk doodgewoon en logisch is en niet iets is waar jij angst voor hoeft te hebben, maar waar je op jouw tijd naar uit mag zien.

Recensies

Recensie door Perfecte Buren: lees artikel

Wat lezers zeggen

Direct na het uitkomen, kwamen meteen al reacties binnen van lezers over het boek Doodgewoon van José den Ronde – van Dun. Dit is wat lezers zoal zeggen:

3 reviews for Doodgewoon

5.00 out of 5 stars

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
 1. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Theo Corpeleijn

  Ter oriëntatie

  Prachtig, eenvoudig en heldere uitleg over allerlei thema’s die met het overlijden te maken hebben. Geruststellend en steun gevend.

 2. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Ellen Tuitman

  Heel mooi boek om te lezen en je hoeft niet bang te zijn voor alles.. Zeker aan te raden

 3. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Annette Tesselaar

  Een heerlijk boek, heel mooi geschreven en leest heerlijk weg. Kon het niet wegleggen.

Add a review

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.