fbpx

Onze hoogwaardige Giclée Reproducties worden met zorg speciaal op bestelling voor jou gemaakt. Jouw bestelling is in 7 -10 werkdagen verzendklaar.

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Hoogwaardige Giclée Reproductie van het schilderij Nikola Tesla van Anneke de Lang

Al vanaf 139,00

Over het origineel

Anneke de Lang | Serie: Historische figuren | Origineel: 60 x 60 cm | incl. certificaat

Al een tijdje kwam hij bij Anneke de Lang voorbij en steeds weer liet hij haar weten dat het tijd was om Nikola Tesla te gaan schilderen. Hij is de grote uitvinder van vrije energie en past uitstekend in het rijtje van inspirerende historische figuren die Anneke al heeft met haar penselen heeft vastgelegd.

In juli 2022 voelde Anneke de juiste energie en liefde om te beginnen met haar schilderij van deze belangrijke man. Ze krijgt ook altijd kippenvel als ze Tesla ziet of over hem leest.

En juist NU in deze tijd van verandering is Nikola Tesla één van degenen die de mensheid helpt met nieuwe technologieën, zoals vrije energie voor onze planeet. We gaan een nieuw tijdperk in. De verandering zal groots zijn en Anneke’s schilderij van Nikola Tesla zal de energie mee verhogen en daar kan jij van profiteren door jouw Gicléeprint op die plek in je huis, praktijk of kantoor te hangen waar jij behoefte hebt om op te laden en bij te tanken.

Bestel hem dan vandaag nog als hoogwaardige Giclée fotoafdruk op canvas, dibond, aluminium of acrylglas, inclusief bijpassend ophangsysteem. Maak daarna de keuze van de maat en laat het als je wil meteen ook inlijsten.

Hoogwaardige Giclée Kunstdruk

Dit schilderij van Anneke de Lang wordt als Giclée gereproduceerd met een geavanceerde 12-kleurenprinter die de pigmentinkten laagje voor laagje op het canvas of papier sproeit. Door dit grote kleurenspectrum en de hoge resolutie wordt het origineel heel dicht benaderd.

De gebruikte pigmentinkten zijn Uv-bestendig waardoor er geen verkleuring kan ontstaan. De kleuren blijven dus altijd mooi. Daarom geven we er onbeperkte garantie op en krijg je er ook een certificaat van echtheid bij!

  • Haarscherpe 12-kleuren gicléeprint
  • 100 jaar kleurgarantie
  • Meerdere malen handmatig gevernist

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nikola Tesla – Anneke de Lang”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.