fbpx

De ontdekkingsreis naar jezelf (B-keus)

B-keus Paperback | paperback |  ebook

Ontdek hoe je oude patronen kan doorbreken en een meer liefdevolle houding naar jezelf kan krijgen. Krijg inzichten in hoe jij bent geworden wie je bent en krijg meer begrip voor de mensen om jou heen

Original price was: €22,50.Current price is: €17,50.

Op voorraad

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen
  • Verzendkosten Nederland: € 2,50. Bij bestellingen boven de € 20 gratis verzending.
  • Verzenkosten België: € 4,50 en Duitsland € 5,99. Bij bestellingen boven de resp. € 30 of 35 gratis verzending.
  • Verzendkosten Frankrijk, Spanje en Portugal: standaard korting op de verzendprijs. Bij bestellingen boven de € 35 wordt die korting hoger. Boven de € 75 gratis verzending.

Verzending binnen 1 – 2 werkdagen.

Nederlands | B-keus paperback, ook verkrijgbaar als paperback, ebook | Auteur: Marianne Olink Kamphuis | ISBN 9789492632128 | 162 pagina’s

B-keus boeken zijn licht beschadigd. Ze hebben bijvoorbeeld een omgebogen hoekje of een kleine vlek, maar zijn verder goed te lezen. Deze boeken kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

In De ontdekkingsreis naar jezelf neemt Marianne Olink Kamphuis jou mee in haar ervaringen in hoe je oude patronen kan doorbreken en een meer liefdevolle houding naar jezelf kan krijgen. Met voorbeelden uit haar eigen leven en haar praktijk geeft ze jou als lezer inzichten in hoe jij bent geworden wie je bent en krijg je meer begrip voor de mensen om jou heen.

Marianne Olink Kamphuis vertelt jou over eerst over de rol van de wereld en de huidige tijdperken en welke kansen dat met zich meebrengt. Vervolgens vertelt zij diepgaand over de emotionele en fysieke effecten van de chakra’s op jouw zijn en functioneren. Door te kijken wat er nu in jouw wereld is, kan jij de bron herleiden en begrip krijgen voor waar bepaalde emoties en klachten vandaan komen.

In het laatste deel gaat Marianne met jou de diepte in. Ze laat je door persoonlijke voorbeelden op een ander manier naar je ouders en jezelf kijken. Je krijg door hoe je eigenlijk spiegels voor elkaar bent. Ook moedigt zij je aan om verantwoordelijkheid te gaan nemen voor jouzelf, jouw patronen en blokkades te gaan doorbreken en het levensspel te gaan spelen.

Lees De ontdekkingsreis naar jezelf van Marianne Olink Kamphuis met een open hart en sta het toe je te raken. Kies waar je kan voor een meer liefdevolle houding naar jezelf. Laat je helen en ga jouw eigen liefdevolle ontdekkingsreis naar jezelf aan.

Kies vandaag voor een ex

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “De ontdekkingsreis naar jezelf (B-keus)”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.