fbpx

Onze hoogwaardige Giclée Reproducties worden met zorg speciaal op bestelling voor jou gemaakt. Jouw bestelling is in 7 -10 werkdagen verzendklaar.

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Hoogwaardige Giclée reproductie van het schilderij Engel Mayra van Joke Slagmolen

Al vanaf 159,00

Over het origineel

Joke Slagmolen | Serie: Engelen | Origineel: 60 x 80 cm | incl. certificaat + boodschap

Dit schilderij Engel Mayra van kunstenares Joke Slagmolen geeft de engel van de maan, venus en de aarde weer. Door de energie van engel Mayra kom je in verbinding met de vrouwelijke energie en jouw kracht.

Venus staat daarbij symbool voor de vrouw, krachtliefde en overvloed. De aarde staat voor kracht, duidelijkheid, bij jezelf komen en aarding door met je beide benen op de aarde te zijn. En de maan staat voor emoties, gevoeligheid, kracht en verbinding met het universum.

Als engel Mayra je een goed gevoel geeft, dan wil ze je helpen om de verbinding te gaan maken met je kracht een je ware zelf, zodat je makkelijk keuzes kan maken en weer volledig vrij kan zijn om overvoed naar je toe te trekken. Ze helpt jou jezelf toe te staan, dat alles er is en alles er zal zijn.

Voel jij je aangesproken door dit schilderij van engel Mayra van Joke Slagmolen? Bestel haar dan vandaag nog als hoogwaardige Giclée fotoafdruk op canvas, dibond, aluminium of acrylglas, inclusief bijpassend ophangsysteem. Maak daarna de keuze van de maat en laat het als je wil meteen ook inlijsten.

Je krijgt dan niet alleen het schilderij in jouw gekozen uitvoering met certificaat van echtheid en kleurgarantie, maar ook nog per mail een boodschap van Engel Mayra.

Hoogwaardige Giclée Kunstdruk met certificaat

Dit schilderij van Joke Slagmolen wordt als Giclée gereproduceerd met een geavanceerde 12-kleurenprinter die de pigmentinkten laagje voor laagje op het canvas of papier sproeit. Door dit grote kleurenspectrum en de hoge resolutie wordt het origineel heel dicht benaderd.

De gebruikte pigmentinkten zijn Uv-bestendig waardoor er geen verkleuring kan ontstaan. De kleuren blijven dus altijd mooi. Daarom geven we er onbeperkte garantie op en krijg je er ook een certificaat van echtheid bij!

  • Haarscherpe 12-kleuren gicléeprint
  • 100 jaar kleurgarantie
  • Meerdere malen handmatig gevernist

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Engel Mayra – Joke Slagmolen”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.