fbpx

Onze hoogwaardige Giclée Reproducties worden met zorg speciaal op bestelling voor jou gemaakt. Jouw bestelling is in 7 -10 werkdagen verzendklaar.

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Hoogwaardige Giclée reproductie van het schilderij Maria Magdalena van Joke Slagmolen

Al vanaf 139,00

Over het origineel

Joke Slagmolen | Serie: Inspirerende personen | Origineel: 40 x 55 cm | incl. certificaat + boodschap

Dit schilderij Maria Magdalena van kunstenares Joke Slagmolen nodigt je uit om te gaan staan voor wie je werkelijk bent! De vrouw, de kracht, licht en liefde. Dat is namelijk waar Maria Magdalena voor staat.

Maria Magdalena was de vrouw van Jezus en na zijn kruisiging is ze gevlucht met de drie kinderen. Maar de kerk heeft de macht genomen om Jezus iconisch te maken en hiermee is de energie van de vrouw op aarde weggezakt.

Nu is het echter tijd om de macht om te zetten naar kracht en daarvoor zijn er ook veel vrouwen op aarde. We dragen de Maria Magdalena code in ieder van ons en het is tijd om die lichtcode te bevrijden en in verbinding te gaan om iedere vrouw op aarde te bevrijden.

Voel jij je aangesproken door dit schilderij van Maria Magdalena van Joke Slagmolen? Bestel haar dan vandaag nog als hoogwaardige Giclée fotoafdruk op canvas, dibond, aluminium of acrylglas, inclusief bijpassend ophangsysteem. Maak daarna de keuze van de maat en laat het als je wil meteen ook inlijsten.

Je krijgt dan niet alleen het schilderij in jouw gekozen uitvoering met certificaat van echtheid en kleurgarantie, maar ook nog per mail een boodschap van Maria Magdalena.

Hoogwaardige Giclée Kunstdruk met certificaat

Dit schilderij van Joke Slagmolen wordt als Giclée gereproduceerd met een geavanceerde 12-kleurenprinter die de pigmentinkten laagje voor laagje op het canvas of papier sproeit. Door dit grote kleurenspectrum en de hoge resolutie wordt het origineel heel dicht benaderd.

De gebruikte pigmentinkten zijn Uv-bestendig waardoor er geen verkleuring kan ontstaan. De kleuren blijven dus altijd mooi. Daarom geven we er onbeperkte garantie op en krijg je er ook een certificaat van echtheid bij!

  • Haarscherpe 12-kleuren gicléeprint
  • 100 jaar kleurgarantie
  • Meerdere malen handmatig gevernist

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.