fbpx

Spiegels (Hardcover, druk 2)

33,00

Spiegels een kijk in het onbewuste is het hard cover boek van Marieke Bertens dat jou in begrijpbare taal uitlegt hoe jij controle kan nemen over jouw realiteit en kan leren manifesteren vanuit Liefde voor jezelf. Dit boek neemt jou mee op een Innerlijke Reis door jouw onbewuste denken, zodat jij kan begrijpen waarom jouw leven is wat het is. Want jij manifesteerde alles wat jij vandaag hebt en ook wat jij vandaag niet hebt.

Artikelnummer: Spiegels-HC-2 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Hardcover, tweede druk | Ook verkrijgbaar als eerste druk, paperback en e-boek

Spiegels een kijk in het onbewuste is praktisch, diep en vlot leesbaar en levert jou het ene inzicht na het andere op over jouw leven. Waar jij ook bent op jouw bewustzijnsreis, het boek helpt jou om de puzzelstukjes in mekaar te laten vallen.

Voor beginnende avonturiers legt het boek het principe van het Leven uit in begrijpbare taal, met veel voorbeelden om alle theorie in de praktijk toe te passen. Voor al meer bewuste mensen helpt het boek losse eindjes met mekaar te verbinden en al opgedane kennis te verdiepen. Het helpt om nog dieper inzicht te krijgen en vanzelfsprekende dingen vanuit een ander licht te bekijken.

Marieke Bertens leerde zichzelf te helen, op alle vlakken, door het principe van de spiegels in de realiteit toe te passen. Wat als wat wij zien met onze ogen niet echt is? Wat als het een illusie is? En als het dan een illusie is, hoe kan ik die illusie doorbreken? Hoe kan ik zelf kiezen om een andere realiteit te scheppen als mens? Heb ik die keuze? Die keuze wordt jou stap voor stap duidelijk uitgelegd aan de hand van veel voorbeelden.

Het boek Spiegels een kijk in het onbewuste is voor jou als jij klaar bent om een diepe duik in jouw denken te nemen en te leren manifesteren vanuit Ware Kracht.

Wat lezers zeggen

Dit boek geeft je alle handvatten om jouw droomleven te realiseren. Het leest super makkelijk weg wat ik zeer bijzonder vind voor een zelfhulp boek! ~Rose

Spiegels is een geweldig geschreven boek door Marieke Bertens. In het boek helpt Marieke Bertens de lezer begrijpen dat iederéén de schepper is van zijn eigen realiteit. Als deze realiteit ons niet bevalt, kunnen we deze aanpassen maar daar moeten we wel zelf iets aan doen. Niets gaat vanzelf, lees dit bijzondere boek en het zal je nieuwe levens inzichten geven. Het is een heel bijzonder boek merkbaar met liefde en wijsheid geschreven. ~ Dennis

Wat een origineel inspirerende krachtpatser van een boek heeft Marieke geschreven. Helder, confronterend maar met ontzettend veel liefde voor de lezer geschreven. Ik heb het boek gekocht omdat ik Marieke mij al inspireerde middels haar YouTube kanaal. Nu geef ik een boek kado aan een vriend van mij. Dit boek is geschikt voor iedereen die zichzelf een leven met liefde en zorgen voor zichzelf gunt. Ik ben er van overtuigd dat je dan ook het meest waardevol zult zijn en bent zoals het universum het bedoeld heeft. ~ Roberto

Een krachtig boek dat je onmiddellijk een spiegel voorhoudt (hoe kan het ook anders) en uitnodigt om de verantwoordelijkheid over jouw leven weer bij jezelf te leggen. Nog niet in jouw (innerlijke) bibliotheek? Zeker aanschaffen dan! ~KaroLinde

Bij het lezen van dit boek begreep ik steeds beter hoe “het werkt” en vond ik tal van inzichten. Marieke schrijft op een heel begrijpelijke verfrissende manier.
Na het lezen van dit boek besloot ik om het boek meteen terug te lezen omdat ik de inhoud niet wou loslaten dat me zoveel begrip, steun, .. in mijn leefwereld bracht.
Aanrader voor wie op zoek is naar persoonlijke groei, vastzit in situaties en “het niet begrijpt” en vooral sterker in zijn/haar schoenen wil staan met eigenwaarde en zelfliefde.
Dankjewel Marieke om het verschil te maken! ~ Rita

Bestel NU

Bestel het hard cover boek Spiegels een kijk in het onbewuste van Marieke Bertens vandaag en krijg het met 1-3 werkdagen in huis.

Hardcover, tweede druk | Ook verkrijgbaar als eerste druk, paperback en e-boek

✅ Binnen 1 werkdag verstuurd.

✅ Verzendkosten: NL gratis, BE: € 4,99 of gratis bij bestellingen boven de 30 euro.

   

inkijkexemplaar

✅ Veilig betalen via Mollie betaalprovider

mollie-betalingen

Extra informatie

Titel

Spiegels

Auteur

Marieke Bertens

Formaat

Pagina's

214

Genre

,

Taal

ISBN

9789492632340

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spiegels (Hardcover, druk 2)” te beoordelen