fbpx
Aanbieding!

Dagelijkse inspiratie giftpack 2 (voorverkoop)

37,50 32,50

Bestel nu in de voorverkoop het Dagelijkse Inspiratie Giftpack 2 en heb in één keer drie bundels met dagelijkse inspiratieteksten van auteur en spiritueel inspirator Marleen te Vaanholt in huis.

Artikelnummer: Gift-pack-DI-2 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Na het verschijnen van Vandaag volg ik mijn hart! in november 2018, Tekens van Liefde  in 2019 komt in 2021 het boek Tijd voor een nieuw begin uit. Om het voor jou nog aantrekkelijker te maken om de boeken van auteur en spiritueel motivator Marleen te Vaanholt aan te schaffen, heeft Marleen voor jou een speciaal extra Dagelijkse Inspiratie Giftpack samen gesteld. Hierin zitten niet alle drie de bundels, maar krijg je ook nog een speciaal op jou afgestemde boodschap erbij! Die krijg je op een losse kaart die hoort bij een van haar dagelijkse inspiratie teksten. Zo kan jij de boodschap voor jezelf houden en het boek naar harte lust delen, uitlenen of cadeau geven.

Voor dit Dagelijkse Inspiratie Giftpack 2 betaal jij geen 37,50, maar slechts € 32,50! Bovendien betaal je GEEN verzendkosten voor Nederland en België!

Bestel jouw Dagelijkse Inspiratie Giftpack 2 vandaag nog en heb na het uitkomen van het boek Tijd voor een nieuw begin op 4 maart 2021 honderden teksten tot je beschikking die jou inspireren en motiveren om meer uit jezelf en jouw leven te gaan halen!

Andere suggesties…